njam njam
VOJVOĐANSKA PITA SA JABUKAMA I ORASIMA JE PRAVA POSLASTICA: Mnogi ga obožavaju i jedu sa velikom slašću, a pravi se za 15 minuta
printscren YT
Priprema:
Orahe grubo iseckajte, a jabuke izrendajte i prodinstajte ih sa šećerom i cimetom.
Umutite jaja, pavlaku i šećer. Potom ređajte pitu, tako što ćete staviti prvu koru, pa preko nje fil od jaja i pavlake, pa drugu, treću, četvrtu, petu, šestu i sedmu koru. Na sedmu koru stavite ceo fil od jabuka i cimeta, pa onda opet slažite sedam kora koje premazujete sa filom do jaja i pavlake.
Pecite pitu oko 45 minuta na 200 stepeni Celzijusa.
(Kurir.rs/Receptor)
Bonus video:
PONOSAN SAM NA SRBIJU KOJU NIKO NE MOŽE DA ZAUSTAVI: Vučić se oglasio iz Zemun Polja - Dve firme htele da odustanu od radova zbog hajke, ali sam ih vratio!