"UDALA SAM SE ZA POLUBRATA I MISLIM DA NISMO URADILI NIŠTA LOŠE" Sudbina im je pomešala karte, a evo zašto im je to skroz u redu
Foto: Printscreen

FOTO

"UDALA SAM SE ZA POLUBRATA I MISLIM DA NISMO URADILI NIŠTA LOŠE" Sudbina im je pomešala karte, a evo zašto im je to skroz u redu

Žena -

Često se kaže da će, bez obzira na sve, ljubav pronaći put - iako je priča ovog para doduše prilično neobična.

Dok je njena veza počela kao i kod mnogih drugih parova, Lindzi Braun se na kraju udala za svog polubrata i s njim imala decu. Kao što možete očekivati, njihova ljubavna priča ima mnogo preokreta, a ona je kasnije posvetila ceo Tiktok ovoj činjenici.

Lindzi Braun
foto: Printscreen

Poznatija kao @girl_meets_bro, mama je prikupila preko 56,00 lajkova na Tiktokukada je pričala o svojoj vezi sa suprugom Kejdom - koja je počela kada su imali samo 14 godina. Čak i u tim ranim godinama, tadašnji tinejdžeri su bili opsednuti jedno drugim, a njen budući supružnik bi se čak ušunjao u njen dom kasno u noć.

Naravno, par je na kraju uhvatila Lindzina mama i zabranila im je da se viđaju. Međutim, oni su se ponovo povezali godinama kasnije preko društvenih medija i brzo su obnovili vezu.

Njihova veza je postala glavna briga za Lindzinu mamu, ona se na kraju suočila sa Kejdovim ocem, Rustijem, oko tog problema.

- Oni su zaista bili samo poznanici - objasnila je Lindzi, dodajući:

- Sve je nekako počelo da se razvija negde u to vreme. Iako je ovo trebalo da stavi tačku na stvari, sastanak bi na kraju ipak pokrenuo još jednu vezu.

Lindzi Braun
foto: Printscreen

Nesigurna u svoj životni put, influenserka se pridružila vazduhoplovstvu i preselila se u Teksas ostavljajući Kejda iza sebe. Iako tvrdi da je to ojačalo njihov odnos, njihova udaljenost je omogućila i njihovim roditeljima da postanu sve bliži.

Ljubav je ipak pobedila sve i na kraju, Lindzi i Kejd su se venčali 2014. godine.

Zavrzlama je došla kasnije, kada su Lindzina majka i Kejdov otac i sami uplovili u vezu. Oni su se potom i venčali, tako da su Lindzi i Kejd pored bračniih partnera postali i brat i sestra.

Lindzi Braun
foto: Printscreen

- Dakle, ne, naši roditelji se nisu prvi venčali, mi smo. Uradili smo - čak i sa ovim otkrićem, par je dobio intenzivnu reakciju na internetu zbog njihove veze. Nakon što su svoju priču podelili u aplikaciji, oni su redovno bili na meti trolova sa okrutnim komentarima kao što su:

„Dakle, vaša deca će biti vaši nećaci i nećake u zakonima i vaša deca?“ napisao je zbunjeni korisnik. Drugi je dobacio: „...sve što mogu da mislim, ali bez nepoštovanja [je] SWEETHOME ALABAMA“.

Lindzi Braun
foto: Printscreen

Drugi su više prihvatali vezu Lindzi i Kejda, rekavši: „Sve dok ste bili zajedno pre nego što su oni bili, nije tako loše kao što zvuči. Četvrti je čak otkrio da su imali sličnu situaciju, napisavši: „U istoj smo situaciji! Venčali smo se onda naši roditelji vjenčali 3 godine kasnije.”

(Kurir.rs/TheSun/A.G.)

Bonus video:

00:55

SRBIJA SE NEOČEKIVANO DOBRO DRŽI S OBZIROM NA SITUACIJU Ekonomista obrazložio uticaj ratova na cene u svetu: Važna veza sa Kinom

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track