njam njam
OVO JE NAJUKUSNIJA PASTRMKA KOJU STE IKAD PROBALI: Obara sa nogu svojim ukusom i pravi se brzo, cela porodica će uživati RECEPT
Pastrmka sa porćem je neodoljiv specijalitet, a pravi se toliko lako, da ne možete ni da pretpostavite.
EPA/ CJ GUNTHER
Shutterstock
Priprema:
1. U činiju sipati malo ulja, dodati morske soli, izdrobljen beli luk, naseckan peršunov list i ruzmarin. Tom smesom malo napuniti i istrljati ribu, pa je poređati u podmazan pleh.
2. Povrće iseći na krugove, pa ga uvaljati u marinadu od ulja i belog luka. Poređati ga po ribi i između nje. 3. Peći na 200 stepeni oko 40 min.
(Kurir.rs/Stil/T.J.)
Bonus video:
NIMALO SE NISMO UPLAŠILI SILEDŽIJA, NE DAMO IM SRBIJU! Vučić se obratio građanima: Srbiju im nećemo dati nizašta na svetu, jer Srbiju volimo više od svega