"VERENIK IMA GODINA KAO I MOJA MAJKA, MLAĐI MUŠKARCI SU NESIGURNI": Kad je saopštila za koga se udaje, mama je samo ovo izustila
Foto: https://www.tiktok.com/@brookemcnelis

srodne duše

"VERENIK IMA GODINA KAO I MOJA MAJKA, MLAĐI MUŠKARCI SU NESIGURNI": Kad je saopštila za koga se udaje, mama je samo ovo izustila

Žena -

Ljubav se nekada desi tamo gde se najmanje nadamo i sa partnerom za koga možda ne bismo ni pomislili da će nam biti ljubav za ceo život. Takva je upravo ljubavna priča lepotice Bruk Meknelis (33) i Patrika Dejlija (54).

Ono što je zanimljivo jeste da Patrik ima isto godina kao i majka njegove supruge. Iako su se našli na meti zluradih komentara, Bruk i Patrik tvrde da uživaju u svakom trenu veze, te da su za njih godine samo broj.

"Smešno je to što je moja mama uvek govorila da mi treba stariji muškarac. Kada sam doveča Patrika kući, rekla je: Nisam mislila istih godina kao ja!", kaže Bruklin.

Ovaj par često objavljuje detalje iz svoje veze na društvenim mrežama, a u prkos kritikama deluje da se ludo zabavljaju.

Ona je otkrila da je ranije pokušavala da izlazi sa muškarcima svojih godina, ali da su oni „uvek bili veoma nesigurni“. Bi joj je, kaže, potreban stariji muškarac koji će joj dozvoliti da bude potpuno ona. To je, kaže, potpuno našla kod Patrika.

(Kurir.rs/Ona/M.J)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track