"MOŽEŠ DA POPIJEŠ SAMO..." Mlada gostima postavila bizarne uslove na svadbi, pa izazvala bes rodbine, ODBILI DA DOĐU NA VENČANJE
Foto: Profimedia

ovakav odgovor nije očekivala

"MOŽEŠ DA POPIJEŠ SAMO..." Mlada gostima postavila bizarne uslove na svadbi, pa izazvala bes rodbine, ODBILI DA DOĐU NA VENČANJE

Žena -

Venčanja su momenti kada svi ponešeni dobrom energijom rado popiju koje piće, što zbog atmosfere, a često jer "se valja tako". Čašica za čašicom nekada nastane pravi haos.

venčanje, svadba
foto: Profimedia

Ukoliko smatrate da će vaš vaš najbolji prijatelj na kraju prevrnuti svadbenu tortu ili se pijan potući sa drugim gostom, možda će vam pasti na pamet da pokušate da zavedete red.

Ograničila alkohol

To su pokušali mladenci, koji vođeni iskustvom da dolaze iz porodica u kojima se mnogo pije, rešili da uvedu ograničenja tako što će gostima ograničiti broj pića koja mogu da popiju.

venčanje, venčanica, mlada
foto: Profimedia

- Na kartici koju su dobili gosti je u suštini pisalo da su alkoholna pića ograničena na dva po punoletnom gostu, 'ulaznice' se ne mogu prenositi, a ostala ponuđena pića bi trebalo da se naruče sa mestu koje vam je dodeljeno. Piće je takođe trebalo da se uživa za vašim dodeljenim stolom - navodi se u objavi na Redditu, prenosi Mirror.

Rodbina uvređena, odbija da dođe na svadbu

Međutim, mlada se požalila da je nakon što je poslala pozivnice dobila mnoštvo kritika. Kaže da ju je i njen ujak optužio da pokušava da "pokvari zabavu na svadbi".

Mreže se usijale od komentara

mlada, koverta, koverat
foto: Shutterstock

Hiljade korisnika pohrlilo je u odeljak za komentare da podele svoja razmišljanja, a mnogi su kritikovali par zbog njihovih strogih pravila.

"Ako vam je toliko neprijatno zbog alkohola, trebali ste da zabranite alkohol u potpunosti", "Zamislite situaciju gde konobar kaže polako ti možeš da popiješ samo jedno piće", "Ne vidim potrebu za ovakvom pasivnom agresijom", bili su samo neki od komentara šokiranih ljudi, koji nisu odobravali odluku mladenaca.

(Kurir.rs/I.M.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track