"Udata sam šeika i ovako izgleda moj život s njim" Žena milionera pokazala koliko muž troši na nju i svima je pala vilica
Foto: Instagram/soudiofarabia

ŠTA VI MISLITE?

"Udata sam šeika i ovako izgleda moj život s njim" Žena milionera pokazala koliko muž troši na nju i svima je pala vilica

Žena -

Supruga arapskog biznismena i milionera Džamala Bina Nadaka, influenserka Soudi, na Instagramu je objavila video pod nazivom: "Problemi kad si u braku s bogatim muslimanom".

"Nikad mi ne dozvoljava da platim račun u restoranu ili račun za odeću. Nikada ne smem da koristim svoj džeparac. Letimo svaki mesec, tako je naporno imati telohranitelja 24/7, stalno mi šalje vozača jer ne bi trebalo da šetam ili da putujem igde sama", napisala je između ostalog.

Njeni šokirani pratioci imali su štošta da prokomenatišu. Influenserka je inače poznata po tome da na društvenim mrežama redovno prezentuje život žene milionera, a pre izvesnog vremena proslavila je rođendan i tada objavila fotografiju na kojoj pozira s tortom u obliku srca.

Pored objave je napisala: "Koliko novca je moj muž milioner potrošio na mene za moj rođendan".

"15 000 dolara za šoping u Miu Miuu, 1300 dolara za luksuznu večeru, 35 000 dolara za šoping u Ermeu, 20 000 dolara na filere, 1000 dolara na SPA", napisala je Saudi, a u opis objave je dodala: "Blizanci uvek dobiju ono što žele".

Sa svojim hvalisanjem nije stala ni dan danas pa je stoga, na njenom TikTok profilu, juče podelila novu objavu pod potpisom: "Koliko je novca moj milionerski muž potrošio na mene ove nedelje".

"Usvojite me", "Od muža sam ove nedelje dobila keksić", "Volela bih da je moj muž kao tvoj", samo su neki od komentara njenih pratiteljki.

@soudiofarabia Guys i was so under budget this week, what should i buy next week? ✨ #dubai #couple #millionaire #shopping ♬ Habibi (Albanian Remix) - Ricky Rich & Dardan

Naime, kako je Saudi na kraju sabrala, iznos kojim ju je suprug počastio u roku od sedam dana je više od basnoslovnih 45.500 evra. Na spisku su se, pored novih noktiju koje su pohvalile mnoge žene na TikToku, našli su se i dizajnerska odeća, nova frizura, bioskop i luksuzna večera.

Podsetimo, ovaj milionerski par zajedno je već osam godina od kojih su u braku četiri. Nakon udaje Saudi se preselila kod supruga u Dubai i od tada redovno objavljuje detalje svog buržujskog života, kako na Instagramu, tako i na TikToku na kom ima preko 1.2 miliona pratilaca.

(Kurir.rs/J.M.)

Bonus video:

07:26

UKRALA 1.3 MILIONA EVRA, PA JOJ MNOGI NUDE BRAK?! Eksperti tvrde da je do krađe moglo doći na OVA DVA NAČINA Javnost u neverici!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track