MOJ MUŽ JE SPAVAO S MOJOM SESTROM BLIZNAKINJOM, ALI TO NIJE NAJBIZARNIJE: Kad su mi rekli zašto su to uradili, ZANEMELA SAM
Foto: Printscreen/Tik Tok

ŠOKANTNA PRIČA

MOJ MUŽ JE SPAVAO S MOJOM SESTROM BLIZNAKINJOM, ALI TO NIJE NAJBIZARNIJE: Kad su mi rekli zašto su to uradili, ZANEMELA SAM

Žena -

Korisnica TikToka, Bela Blejk, šokirala je pratioce na ovoj društvenoj mreži pričom o tome da ju je suprug prevario, i to s njenom sestrom bliznakinjom. Da zlo bude veće, njena sestra je ostala trudna, a kako je dalje ispričala, briga o detetu će pasti upravo na nju.

Kako tvrdi, suprug i njena sestra su to učinili ne bi li Blejk postala majka.

Bela Blejk je ispričala da su ona i njen suprug šest i po godina pokušavali da dobiju dete, dok njena sestra bliznakinja tih problema nije imala, te su navodno želeli da je iznenade bebom.

Kada je borba za potomstvo postala mučna, Belin muž i njena sestra bliznakinja odlučili su da preduzmu nešto, te su zajedno napravili dete, prirodnim putem.

@mrsbelleblake 😤😡 I don’t know if I should laugh or cry. Fan Submission: I reenact stories to raise awareness about domestic abuse and the Address Confidentiality Program. The ACP provides a decoy address to help victims hide from their abusers. Submit a story to my email #cheater #husband #wife #baby #postpartum #newborn #exhusband #fansubmission #divorce #custody ♬ original sound - Belle Blake

"Bez mog znanja, sestra i moj muž odlučili su da spavaju zajedno kako bi ona ostala u drugom stanju i mene iznenadili bebom“, ispričala je.

Nakon što je saznala za ovaj bizaran plan, Blejk je bila zapanjena kada je saznala da je to sve urađeno zbog njenog majčinstva.

"Moja sestra želi da imam ovu bebu i da je odgajam nakon što je spavala sa mojim mužem“, nastavila je.

Bela je dalje objasnila da su joj oboje rekli kako je ovo "bukvalno njena beba" Štaviše, suprug tvrdi da, pošto bliznakinje dele genetiku, te da je to genetski njena beba.

"Moja sestra kaže da to nije velika stvar i da je srećna što to čini za mene. Ovo nije isto što i surogat majčinstvo. Ovo nije isto kao da moja jajna ćelija ulazi u nju i da se radi tretman plodnosti - ona je spavala sa mojim mužem“, dodala je.

Blejk je na kraju dodala da joj je muž rekao da ne smatra da ju je prevario, jer se radi o njenoj sestri bliznakinji sa kojom deli "iste ženske delove".

(Kurir.rs/ L. S.)

Bonus video:

08:00

SVAKI 4 BRAK U SRBIJI ZAVRŠI SE RAZVODOM, PREVARA GLAVNI UZROK: Stručnjak objasnio kako vara žena, a kako muškarac RAZLIKA OGROMNA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track