NEVERNOJ DEVOJCI PRIREDIO PAKLENU OSVETU: Momak bivšoj servirao HLADAN TUŠ zbog preljube "IZIGRALA ME JE, a ne zna da..."
Foto: printscreen/tiktok

OSVETA SE SLUŽI HLADNA

NEVERNOJ DEVOJCI PRIREDIO PAKLENU OSVETU: Momak bivšoj servirao HLADAN TUŠ zbog preljube "IZIGRALA ME JE, a ne zna da..."

Žena -

Većina ljudi nakon saznanja da su prevareni u vezi, tugu leče jedući sladoled sami u sobi. Međutim, jedan dečko smislio je pametniji plan kako da se osveti nevernoj partnerki.

Kako tvrdi on je njenom karticom platio luksuzno putovanje odmah nakon što je saznao da ga je varala, a onda je sve to dokumentovao i podelio na mrežama.

Servirao joj hladan tuš

Čarli Menagati, preljuba
foto: printscreen/tiktok

Čarli Menagati držao je sve u strogoj tajnosti, dok se ne vrati kući s luksuznog odmora u Brazilu. Nazvao je to "savršenim izgovorom za raskid", dodajući da ona još nije bila svesna, da on zna da je bila neverna.

- Dobro je ispalo što sam prevaren - napisao je u opisu snimka na Tik Toku gde je podelio sve svoje razloge.

U videu se vidi devojka koja sedi na plaži, a po svemu sudeći nije ni svesna šta se dešava, prenosi The Sun.

- Ako te devojka prevari rezerviši hotel, kupi dve karte do Brazila, ali njenom karticom. Naravno, detalj o plaćanju njenom karticom prećuti dok se ne vratiš sa odmora. Izigrala me je, a ne zna da sve znam - rekao je u videu i dodao:

- Ipak koristim prednosti toga. Ovde sam i uživam u predivnom, božanstvenom odmoru. A onda će saznati da sam sve platio njenom karticom. To će biti savršen izgovor za raskid.

Mreže gore

Video je brzo postao viralan i prikupio milione pregleda, a komentari su se samo nizali na ovaj "pakleni osvetnički plan".

"Ovaj tip mora da je škorpija u horoskopu”, "Kakva mašta, sviđa mi se ova ideja", bili su samo neki od komentara.

Mnogi su i zamolili da dokumentuje i njenu reakciju na raskid.

(Kurir.rs/I.M.)

Bonus video:

04:37

ZBOG 30 EVRA MANJE ZA LETOVANJE U GRČKOJ POSTAJU ŽRTVE PREVARANATA! Vlasnik agencije: Ovako ćete prepoznati da NEŠTO NIJE U REDU

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track