"SPUCAJU 1.000 EVRA ZA DAN NA BAZENU I KIFLICE" Srpkinje odlepile za viralnim trendom i NE ŽALE NOVAC " Ona je prešla igricu"
Foto: Andrii Shevchuk / Alamy / Alamy / Profimedia

pomodarstvo

"SPUCAJU 1.000 EVRA ZA DAN NA BAZENU I KIFLICE" Srpkinje odlepile za viralnim trendom i NE ŽALE NOVAC " Ona je prešla igricu"

Žena -

U našoj zemlji je zavladao novi trend gde je uoči venčanja obavezna proslava devojačke večeri i to ne bilo kakvo slavlje već gala žurka koju organizuju i plaćaju mladine drugarice i kuma!

mlada, poklon, venčanje
foto: Shutterstock

Iako većina drugarica sama želi da pripremi luksuznu proslavu ipak ima i onih devojaka koje zahtevaju od kume i prijateljica da organizuju sve i plate proslavu, a to neretko bude i papren iznos.

Danas su ovakve večeri ekstravagantne proslave koje često premašuju sve granice u trošenju novca za dobar provod.

Pomodarstvo

mlada, kuma, venčanje, venčanica, veo, svadba
foto: Profimedia

Kako smo ranije pisali ovaj trend nije zaobišao Srbiju, te su naše devojke odlepile za luksuznim proslavama, što je mnogima suludo.

- A pre neki dan sam čula da devojke daju 70 evra za devojačko. Njih 15-ak spucaju 1.000 evra u jednom danu na bazen i kiflice, a svima glupo da se usprotive. Troškove naravno odavno ne pokriva samo kuma, zato su i prohtevi i ideje sve luđe. A ni mlade to često ne žele, i onda ispadne jedan cirkularni ego trip gde više niko nije siguran za čije babe zdravlje - napisala je jedna Sanja na svom profilu na društvenoj mreži X.

Ljudima nije jasno

venčanje, venčanica, mlada
foto: Profimedia

Ova objava privukla je veliku pažnju korisnika društvenih mreža, kojima nije baš najjasnije šta se dešava sa Srpkinjama, te su spremne da potroše pravo bogatstvo kakao bi napravile nekoliko zanimljivih fotografija za društvene mreže. Zbog toga ni komentari nisu izostali, te su mnogi osudili ovakvo ponašanje.

"Mislila sam da to obezbeđuju mlada i/ili kuma, a ostale se samo pojave. Meni bi bilo neprijatno npr i kumu da zadužim", "I čemu to? Ne razumem? Kao da nikad više drugarice neće da izađu i popiju koktel. Malo svadbe i terevenke".

"Hvala ti Bože pa je moja generacija sad u godinama kad se razvodi a ne udaje", "Sad je samo bitno glumatanje da ima šta da se okači na mreže", "Bezobrazluk. Sve to da bi prštalo na Instagram i TikTok", bili su samo neki od komentara.

Ima li kraja?

Da postoje ljudi koji nemaju obzira za druge svedoči i iskustvo jedne Srpkinje koja je otkrila da su na jednom rođendanu, koji je bio i više nego luksuzan, drugarice platile sve troškove i kupile poklon.

devojka, tužna, balon, rođendan
foto: Profimedia

- Ja imam drugaricu koja je organizovala rođendan i mi sve to platile plus je dobila poklone od svih nas. E mislim da je ona prešla igricu - napisala je jedna korisnica.

(Kurir.rs/I.M.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track