LJUBAVNICU SVOG MUŽA I NJIHOVU BEBU IZBACILA SAM NA ULICU: Mislila sam da je tu kraj SKANDALIMA, a onda mi je svekrva OVO uradila
Foto: Profimedia

ŠOKANTNO

LJUBAVNICU SVOG MUŽA I NJIHOVU BEBU IZBACILA SAM NA ULICU: Mislila sam da je tu kraj SKANDALIMA, a onda mi je svekrva OVO uradila

Žena -

U svetu u kome se lične granice i moralne dileme često sukobljavaju, navigacija u odnosima može postati minsko polje. Ovo je posebno tačno u Marianinoj priči, koja je na portalu "Brightside" podelila njeno iskustvo.

Naime, njen vanbračni suprug i ona su ranim četrdesetim godinama. Zajedno su proveli deceniju u, kako je verovala, ljubavnoj i srećnoj vezi. Međutim, Mariana je nedavno otkrila da njen dragi ima ljubavnicu sa strane.

par, veza, krevet, tužna, nesrećna, brak
foto: Profimedia

"Ja se bavim proizvodnjom nameštaja i veoma sam uspešna u tome. Zarađujem oko milion evra godišnje i može se reći da nas izdržavam. Moj partner je učitelj i nikada mu nisam tražila ni evro, niti sam ga pitala kako troši svoj novac. Živimo u velikoj kući punoj umetničkih dela, vozimo dobre automobile, ali ne bahatimo se i živimo vrlo skromno. Barem ja ne," ispričala je Mariana.

Kako se ispostavilo kasnije, njen vanbračni muž svoju ljubavnicu (25) zbario je na ime njenog uspeha i imovine stečene njenim radom. Prema njenim rečima, njen partner je uverio svoju ljubavnicu da su oni zakonski venčani kao i, da će mu posle razvoda, pripasti polovina stečene imovine.

žena, umorna, tužna, glava, bol
foto: Profimedia

"Kada je zatrudnela, počeo je da koristi svoju platu da je izdržava. Dok je bio na odmoru u Dubaiju, istekao joj je zakup, a ona se pojavila na mojim vratima sa njihovom bebom. Predstavila se kao njegova devojka i tvrdila da se moj muž i ja razvodimo, sugerišući da bi trebalo da živi u našoj kući dok ja mogu da priuštim boravak u hotelu. Odbijajući da odem, pozvala sam policiju i zatvorila se u staklenik. Dok je policija stigla, ona je već raspakovala bebinu odeću u dnevnoj sobi. Srećom, policja je bila na mojoj strani, pa su je ispratili sa mog poseda, a ja sam ostala sama potresena i šokirana," očajno je ispričala Mariana.

Njenom očaju ovde nije kraj. Kasnije, ne samo da je saznala njen partner svojoj ljubavnici davao celu njegovu platu dok je, za sebe, trošio njen novac, već je pretrpela i žestoke uvrede njegove majke koja ju je nazvala bezdušnom jer joj je unuka izbacila na ulicu.

žena, krevet, tužna
foto: Profimedia

"Verbalno me je napala i, pored niza uvreda, osudila me je da koristim svoje bogatstvo da sve kontrolišem," završila je Mariana svoju ispovest koja je izazvala bujicu komentara na društvenim mrežama.

„Spakuj njegove stvari i ostavi ih na sred dvorišta, a njegovu mamu obavesti da dođe po svog varljivog," napisao je besno jedan od pratilaca.

"Ako je tvoja kvazi svekrva toliko zabrinuta, može ona da ih primi, sve troje," dodao je drugi.

žena, tužna, život
foto: Profimedia

"Nisi odgovorna za dete tvog partnera i njegove ljubavnice, a način na koji ti je ona upala u kuću samo pokazuje njeno (ne)vaspitanje," zaključio je treći.

Ovo iskustvo je naglasilo važnost jasnih granica i samopoštovanja. Iako je u nekim očima možda naslikana kao negativac, odbijanje da se omogući varanje i manipulacija je neophodan stav.

(Kurir.rs/J.M.)

Bonus video:

08:00

SVAKI 4 BRAK U SRBIJI ZAVRŠI SE RAZVODOM, PREVARA GLAVNI UZROK: Stručnjak objasnio kako vara žena, a kako muškarac RAZLIKA OGROMNA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track