PAZITE SE OVIH NAPASTI: Useljavaju se u stanove, kancelarije i prave vam haos!
Foto: Promo

PAZITE SE OVIH NAPASTI: Useljavaju se u stanove, kancelarije i prave vam haos!

Žena -

Komarci napadaju jako i, čini se, šta god da radite oni su prisutni. I ‘ajde što ih ima uveče napolju, nego što se useljavaju i u stanove, kancelarije, potpuno nevezano za doba dana, i bockaju do iznemoglosti. Postoje neka sredstva koja jesu efikasna u borbi sa ovim napastima, ali verujemo da vam se ne sviđa ideja da ih non stop udišete. Naročito ne vaša deca. Ima li onda uopšte rešenja? OVO je naš predlog.

**Zaštita koja stvarno radi**

Lampa u obliku pečurke protiv komaraca je mnogo zdravija varijanta od brojnih hemikalija kojima ste do sada pribegavali u svrhu zaštite od komaraca. Koristi najsavremeniju tehnologiju koja usisava komarce u sebe bez mogućnosti da izađu ponovo van. Dakle, zaboravite na sprejeve neprijatnog mirisa koji su prepuni hemije – ova lampa je bolji i zdraviji način da se oslobodite dosadnih insekata i uživate u letu.

Sjajno je to što nije bučna, pa možete da je držite uključenu i tokom noći dok spavate. Odlično je rešenje ako imate bebu i želite da izbegnete da je mažete kozmetikom namenjenom za borbu protiv komaraca na koju je vaše dete možda osetljivo.

Gde može da se kupi ova lampa? Može vrlo lako da se poruči OVDE, ali i pozivom na 011/6 888 999. Požurite da iskoristite dok traje sniženje.

Online kupovina
foto: Promo

**Jednostavna upotreba, odlični rezultati**

Ne postoje nikakve komplikovane procedure kada je u pitanju stavljanje ove lampe u rad. Jednostavno je - samo uključite lampu i uživate bez dosadnih insekata bilo da ste kod kuće, bilo na poslu. Bez potrebe za komplikovanim postavljanjem ili održavanjem. Kada se u donjem delu lampe sakupi dosta komaraca, samo odvrnute taj deo i prospite sadržaj u kantu.

Ne dozvolite da vas komarci spreče da uživate u letu, ni vas ni vaše najmilije. Investirajte u svoju udobnost i zaštitu već danas – lampa protiv komaraca može vrlo lako da se poruči OVDE, ali i pozivom na 011/6 888 999. Požurite da iskoristite dok je cena snižena.

Promo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja