SONJI SU GRUDI TOLIKO VELIKE DA NA NJIMA DRŽI ŠOLJICU: Ni brushaler ne nosi, a za JEDNU STVAR kaže da joj je NAJVEĆI PROBLEM
Foto: Printscreen/Instagram/SonjaLahtinen

BIZARNO

SONJI SU GRUDI TOLIKO VELIKE DA NA NJIMA DRŽI ŠOLJICU: Ni brushaler ne nosi, a za JEDNU STVAR kaže da joj je NAJVEĆI PROBLEM

Žena -

Da neki ljudi zaista vole ekstreme pokazuje i priča o ženi iz Finske koja, navodno, važi za najprsatiju u svojoj državi.

Kako je navedeno na portalu "Daily Star", Finkinja Sonja Lahtinen uložila je 40.000 evra na svoje grudi od 2.900 kubika, pa one spadaju u njenu najvredniju imovinu.

Njena "imovina" ne samo da je vredna, već je stekla i veliku popularnost na društvenim mrežama a, kako Sonja tvrdi, one su toliko bujne da na njima može da drži šoljicu kafe, bez problema. Često "ih izvodi u šetnju" puštajući ih da se "slobodno ponašaju" bez brushaltera, u kratkom topiću.

Sonja sa ponosom pokazuje svoje obline i voli da se provokativno oblači, što njeni pratioci, pogotovo muške populacije, vrlo rado podržavaju govoreći joj da je "prelepa i zapanjujuća".

Kako je navedeno, Sonja ipak ima jednu žal, a to je što se nije odmah, pri prvoj operaciji koju je imala sa samo 18 godina, nije uvećala u meri u kojoj su sada. Međutim, iako je i sama zaljubljenik u svoje grudi, kaže da takav izgled ima i svoje nedostatke.

"Više ne mogu udobno da spavam na stomaku i teško je da pronađem odeću koja mi zaista dobro, a da ne moram da je prepravljam," rekla je Sonja i dodala da su joj najveća inspiracija bile glamurozne žene sa naslovnica devedesetih godina.

"Odrastala sam devedesetih godina i bila sam potpuno inspirisana onim glamuroznim ženama koje sam viđala na naslovnicama muških časopisa. Želela sam da izgledam isto kao one, jer sam zapravo imala veoma male grudi. Želela sam da budem prsatija.Ta ideja lepote me drži od tad," završila je Sonja.

(Kurir.rs/J.M.)

Bonus video:

04:10

PAŽNJA! ESTETSKA HIRURGIJA NOSA NOSI RIZIK OD ČAK 10% DEFORMITETA Ekspert: Pokušaj da se kasnije ispravi bilo bi POTPUNO UNIŠTENJE

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track