3 KOFERA, 1 CENA: Siguran, čvrst kofer sa teleskopskom ručkom na SNIŽENJU!
Foto: Promo

3 KOFERA, 1 CENA: Siguran, čvrst kofer sa teleskopskom ručkom na SNIŽENJU!

Žena -

Stiglo leto, putovanja čekaju! Bez obzira da li planirate duže odmore, kratke vikend izlete ili poslovna putovanja, pravi kofer može napraviti razliku. Veliki, srednji i mali kofer? Koji će zadovoljiti sve vaše potrebe i osigurati vam bezbrižno letovanje? Pa, najbolje imati sva 3. A još kad biste mogli da kupite 3 komada po ceni jednog... Zapravo, OVDE i možete!

Dizajniran za sve vaše letnje potrebe

Ovaj komplet kofera je pažljivo dizajniran kako bi pružio optimalnu funkcionalnost:

  • Veliki kofer je savršen za duža letnja putovanja ili kada putujete sa porodicom.
  • Srednji kofer je idealan za kraće izlete ili poslovne putovanja, dok je
  • mali kofer savršen za vikend avanture ili kao ručni prtljag.

Cena je do kraja ove nedelje fantastična – ne propustite da poručite sva 3 kofera po ceni jednog – OVDE ili pozivom na 011/6 888 999.

Kvalitet i Izdržljivost na 1. mestu

Svaki kofer u ovom kompletu je napravljen od visokokvalitetnih materijala koji garantuju dugotrajnost i otpornost na habanje. Bilo da putujete avionom, vozom ili automobilom, ovi koferi će izdržati sve izazove. Vodootporni materijali i ojačani uglovi osiguravaju da vaša prtljaga ostane sigurna i suva, bez obzira na vremenske uslove.

Koferi set 3 u 1, Hangar.rs
foto: Promo

Unutrašnjost svakog kofera je pažljivo osmišljena kako bi omogućila maksimalnu organizaciju. Veliki glavni odeljak pruža dovoljno prostora za vašu garderobu, obuću i dodatke, dok dodatni unutrašnji džepovi omogućavaju lak pristup manjoj prtljazi poput kozmetike, elektronike i dokumenata.

Pored funkcionalnosti, ovi koferi su dizajnirani i sa estetikom na umu. Moderni, elegantni dizajn ih savršenim modnim dodatkom za svakog putnika. Dostupni u različitim bojama, ovi koferi će se uklopiti u vaš stil i izdvojiti vas iz mase.

Svaki kofer je opremljen sa 4 točkića koja omogućavaju lako kretanje u svim pravcima. Bez obzira na težinu prtljaga, moći ćete da manevrišete kroz aerodrome, železničke stanice i hotelske hodnike bez ikakvih problema. Teleskopska ručka sa višestrukim podešavanjima visine osigurava udobnost i lakoću upravljanja.

Komplet od 3 kofera – veliki, srednji i mali – je vaš idealan saputnik za sve letnje avanture. Uživajte u putovanjima sa stilom, udobnošću i budite bezbrižni. Ne čekajte dan pred more, obezbedite svoj komplet danas – poručite ili online OVDE ili pozivom na 011/6 888 999.

Promo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track