KAKO DA SAKRIJETE PREVARU OD ŽENE? Muškarci otkrili podmukli plan varanja, priznali šta je ključno za LJUBAVNICU od 20-ak godina
Foto: Profimedia

ovo su trikovi

KAKO DA SAKRIJETE PREVARU OD ŽENE? Muškarci otkrili podmukli plan varanja, priznali šta je ključno za LJUBAVNICU od 20-ak godina

Žena -

Bilo da je često, retko, otvoreno, tajno, suština se ne menja. Naučna činjenica je da muškarci varaju svoje žene, a čak i mini epizoda flerta smatra se izdajom.

U mnogim slučajevima, preljuba nije izvor poteškoća u braku. Pretpostavimo da uživate u flertovanju ili želite "neobaveznu avanturu", ali u isto vreme cenite svoj brak i ne želite da se raspadne. Dobro se ponašate prema svojoj supruzi i ne želite da je isprovocirate na povratno neverstvo.

preljuba, prevara, par, veza, intima, ljubav
foto: Profimedia

Ona vas, ipak, pomno "prati", ne namerava da zatvara oči pred vašim avanturama i uglavnom je iskreno ljubomorna. U takvom slučaju biće vam prilično teško da izvodite Don Žuanove podvige, a da ostanete neotkriveni. Zbog tog razloga, muškarci su na jednom forumu savetovali jedni druge kako da sakriju ljubavnicu od supruge. Po svemu sudeći, postoji nekoliko važnih pravila kojima se vode, a prvo je osnovno i najvažnije.

Prvo, osnovno i najvažnije pravilo: kontrolišite svoja osećanja

prevara, afera, preljuba
foto: Profimedia

Možete da se odnosite prema svojoj ljubavnici kako god želite, ali ne možete sebi da dozvolite jedno: da se istinski zaljubite. Zaljubljena osoba je bespomoćna, osećanja su joj ispisana na čelu, ona nije sposobna da krije, a tajna je ključna. Takođe, vaša žena može da vam oprosti aferu, ali je malo verovatno da će oprostiti nešto ozbiljnije. Sve ovo miriše na skandal i razvod. Možda je teško poštovati ovo pravilo, ali uvek postoji trenutak kada još uvek možete da stanete i ne uključite se u priču koja donosi ogroman niz problema.

Drugo pravilo: ne petljajte se sa "budalama"

seks
foto: Denys Kovtun / Alamy / Alamy / Profimedia

Ovo se odnosi isključivo na vaše ljubavnice. "Budala" će neminovno sve pokvariti. Doći će vam na rođendan, pozvaće ženu i psovaće je, brbljaće o vašem odnosu prema celom svetu... Ukratko, izvući će neku vrstu trika. Čak i ako stvari ne idu u takve krajnosti, "budala" jednostavno neće moći da podrži vašu složenu igru. Pored toga, ne bi trebalo da se petljate sa devojkama koje su jako mlade (oko 20 godina) jer one mogu da budu apsolutno nepredvidive. U slučaju vaše supruge, sve je upravo suprotno - što je pametnija, hladnija i pažljivija, to će vam biti teže da je obmanete.

Treće pravilo: tajnost iznad svega

seks
foto: Shutterstock

Što manje ljudi zna za vašu aferu, to bolje. Ni komšije, ni kolege, ni, ne daj Bože, rođaci, ne treba da znaju. Ako je moguće, izbegavajte da se pojavljujete sa svojom ljubavnicom na mestima gde vas poznaju. Ne idite u poznate klubove, restorane, pabove itd. Morate da smanjite verovatnoću slučajnog curenja informacija i to što je više moguće. Ne govorite nikome osim svojim prijateljima od najvećeg poverenja. Nikada nemojte da se hvalite. Ne samo da je opasno, već je i jednostavno ružno. I naravno, vaši neprijatelji ne bi trebalo ništa da znaju - ne stavljajte im "oružje" u ruke!

Četvrto pravilo: žene ne bi trebalo da znaju

Tišina
foto: Shutterstock

Ni pod kojim okolnostima stranci ne smeju da saznaju za vašu vezu. Ne govorim čak ni o rođacima ili prijateljima vaše žene. Čak ni žene i devojke vaših prijatelja ne bi trebalo da znaju, inače će pre ili kasnije sve ispričati vašoj ženi. Ako ne iz ozloglašene ženske solidarnosti, onda da bi je povredile.

Peto pravilo: lakše je ćutati nego tražiti izgovore

partneri, intimni odnos, par u krevetu, krevet, ljubav, seks
foto: Shutterstock

Ako svojoj supruzi morate prečesto da govorite namernu laž, neizbežno ćete se zbuniti i bićete uhvaćeni. Zato pokušajte da izbegnete otvorene laži. Dozirajte informacije, čak i o događajima koji nemaju nikakve veze sa vašom preljubom. Napravite vreme za sebe, određene trenutke u svom životu o kojima ne obaveštavate svoju ženu. Trik je u tome što ne bi trebalo potpuno da uklonite njenu sposobnost da vas s vremena na vreme kontroliše. Ulaskom u "sivu zonu" i uveravanjem da, recimo, u sredu od sedam do deset uveče samo pijete pivo sa školskom drugaricom, vaša supruga će mnogo više spustiti gard nego da je potpuno neupućena.

Šesto pravilo: budite pažljivi za sitnice

Preljuba, Kragna, Ruž, Otisak.
foto: Profimedia

Dlaka na reveru sakoa, miris tuđeg parfema, kravata koju vam je dala ljubavnica... Koliko je preljubnika uhvaćeno zbog toga! Učite od žena, one su mnogo opreznije.

(Kurir.rs/Mondo/I.M.)

Bonus video:

01:09

KOME JE NAJTEŽE KADA DOĐE TRENUTAK DAVANJA STARATELJSTVA NAD DECOM? Vesna Stanojević: Alimentacija je obaveza koja mora da se poštuje

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track