SPUSTILA SE NIZ TOBOGAN U AKVA PARKU I GORKO ZAŽALILA: Svi su videli UPOZORENJE osim nje, a onda je ODZVANJAO VRISAK (VIDEO)
Foto: printscreen/tiktok

viralno

SPUSTILA SE NIZ TOBOGAN U AKVA PARKU I GORKO ZAŽALILA: Svi su videli UPOZORENJE osim nje, a onda je ODZVANJAO VRISAK (VIDEO)

Žena -

Ovih dana na mrežama je postao viralan video Rian Ifland iz Australije koja je odlučila da se spusti niz čuveni vodeni tobogan u Austriji.

Viralni video

Iako je na početku tobogana u akva parku stajalo upozorenje da je zabranjeno za žene, ona je odlučila da se ogluši, a taj snimak je pregledan reko 30 miliona puta.

-Očigledno je da žene ne bi trebalo da idu na ovaj tobogan. Ipak sam odlučila da ga posetim i da se sputim. Samo jednom, ali uspela sam - napisala je ona u opisu.

Rian Ifland
foto: printscreen/tiktok

Na snimku se vidi Rian, kako vrtoglavom brzinom kreće niz tobogan, a njen vrisak odzvanjao je akva parkom nakon svega nekoliko sekudni. U jednom momentu videa jasno se vidi upozorenje koje isitče da žene ne bi trebalo da se spuštaju, a ona se jasno oglušila.

U čemu je fora?

U pitanju je tobogan koji nosi titulu najbržeg vodenog tobogana u Evropi, koji može da postigne brzinu do 80 km/h. Naučne studije koje su objavljene jasno upozoravaju da voda pod visokim pritiskom može uzrokovati vaginalnu povredu.

@rhiannaniffland Went for it anyway. Just once but i did it! 😂 #waterslides #budgysmuggler @Budgy Smuggler ♬ original sound - Rhiannan Iffland

To je razlog zbog koga se ne preporčuje ženama. Bilo je slučajeva kada su slični tobogani bila uzrok infekcije kod žena zbog stranih tela prisutnih u vodi.

Komentari

Korisnici društvenih mreža nisu mogli da zaobiđu ovaj slučaj te su podelili svoje iskustvom - uglavnom žene.

"Nažalost, dobila sam vodeni klistir. Doslovno nisam mogla da stojim uspravno nakon što se to dogodilo. Najčudnija stvar koju sam doživela", "O, Bože, nisam imala pojma da ima ime. Vodeni klistir. Savršeno opisuje ono što mi se dogodilo."

(Kurir.rs/I.M.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track