ŽENA SA NAJDUŽIM BRKOVIMA POKAZALA NOGE: Svi su ostali u čudu zbog prizora, a ona ne haje za uvrede "Dlakavija si od muža" (VIDEO)
Foto: Printscreen/Instagram/ika_fisri_

uživa u svojoj lepoti

ŽENA SA NAJDUŽIM BRKOVIMA POKAZALA NOGE: Svi su ostali u čudu zbog prizora, a ona ne haje za uvrede "Dlakavija si od muža" (VIDEO)

Žena -

Indonežanka Ika Fisiri poznata je na mrežama kao devojka sa najvećim brkovima na svetu. Nedavno se pohvalila da se udala i podelila fotografije sa venčanja, ali su neki iskoristili priliku da se šale na njen račun.

- Ne znam ko ima veće brkove ti ili tvoj muž - našalio se jedan korisnik.

Uoči venčanja ona je podelila kako se spema za svoj najvažniji dan u životu, a u moru snimaka jedan je privukao posebnu pažnju. Reč je o videu gde ona pokazuje kako ukrašava svoja stopala kanom.

Ipak, sva pažnja bila je usmerena ka njenim dlakavim nogama, a mnogi korisnici pohvalili su njen stav prema svom telu, budući da se ne stidi svoje prirodne maljavosti.

- Nisam znao da imaš toliko dlaka na nogama - napisao joj je jedan.

Inače, hirzutizam je preterana dlakavost kod žena na delovima tela na kojima je takva dlakavost tipična za muškarce. A do hirzutizama dolazi zbog policističnih jajnika koji su rezultat neravnoteže hormona.

(Kurir.rs/I.M.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track