Mnogo je stvari koje mogu da naruše poverenje između dvoje ljudi koji su u ljubavnoj vezi, a prevara je u vrhu liste. To je na svojoj koži osetio i neimenovani korisnik Reddita.

Njegova priča počinje onog dana kada je odlučio da iznenadi, odnosno usreći suprugu, i sredi stan dok je bila odsutna, prenosi Mirror.

Kada je došao red na orman, muškarac se iznenadio, jer je ugledao njemu nepoznatu kutiju.

Nadvladala je radoznalost, pa ju je otvorio, a zatim osetio šta znači izdaja. Unutra je pronašao pisma, fotografije i mobilni telefon.

foto: Profimedia

“Bila su to ljubavna pisma, ali ne od mene, već muškarca čime ime počinje na slovo ‘A’. Moja žena se fotografisala s njim, a telefon je bio pun poruka koje su razmenjivali. Pročitao sam ih i shvatio da ima tajnu vezu šest meseci”, napisao je čovek.

On je dodao da se osetio izdanim, a suočio je suprugu sa šokantnim otkrićem čim je došla kući. Tvrdi da nije negirala aferu, već se izvinila i kazala da je tek počela da se viđa s drugim muškarcem.

“Sada je kod prijateljice, a ja sedim u našoj praznoj kući, pokušavajući da shvatim šta se dogodilo. Deo mene želi da joj oprosti, a drugi vrišti. Nikada više neću moći da joj verujem”, napisao je.

Većina korisnika ga je podržala, smatrajući da je žena priznala aferu samo zato što je uhvaćena i da bi trebalo da okonča njihov brak.

“Verovatno nikada nećete preboleti ovu situaciju”, “Krenite dalje. Nije htela da vas povredi? A to je upravo uradila”, “Imala je tajnu aferu. Poverenje više ne postoji i zato tražite razvod”, glasile su neke od poruka.

(Kurir.rs/ Mirror/ Telegraf/ L. S.)

Bonus video:

kurir televizija SVEŠTENIK OBJAŠNJAVA ČEGA SE SEĆAMO NA VELIKI ČETVRTAK: Ključna je tajna večera, a evo kako je nastao izraz "Judin poljubac"