MLADA ZABRANILA MOBILNE NA VENČANJU: Gosti izvadili telefone pa ih dočekao hladan tuš, vidno iznervirani započeli ŽESTOKU RASPRAVU
Foto: Profimedia

šta vi mislite o ovome

MLADA ZABRANILA MOBILNE NA VENČANJU: Gosti izvadili telefone pa ih dočekao hladan tuš, vidno iznervirani započeli ŽESTOKU RASPRAVU

Žena -

Poslednjih godina venčanja sve manje liče na ona tradicionalna. Bez obzira na to gde se odigravaju, mladenci često ostavljaju svoje goste šokiranim kada im saopšte nova pravila ili ograničenja.

mlada, venčanje, svadba, venčanica, Bidermajer
foto: Shutterstock/paralisart

Ma koliko se ljudi trudili da budu tolerantni na sve "novotarije" koje mladi bračni parovi usvajaju, nekad se čini da je to nemoguće razumeti, naročito kada je u pitanju ograničavanje slobode.

Zabranjeni su telefoni

Jedna mlada odlučila je da zaštiti svoju privatnost, te je zabranila upotrebu mobilih telefona na ceremoniji, kako bi sprečila da gosti objavljuju sadržaj na internetu pre mladenaca.

Gosti naravno nisu očekivali ovakvo ograničenje, pa im je to saopštenje došlo kao hladan tuš. U video snimku objavljenom na Instagramu vidi se mlada Ana Reus kako hoda do oltara i govori gostima da "sklone svoje telefone".

Nakon toga preko ekrana se pojavljuje natpis, na kome piše da mlada ne bi trebalo da govori ovakve stvari tokom svog važnog dana. Međutim, na mrežama je usledio pravi rat zbog ovakvog poteza mladenaca.

mlada, mladoženja
foto: Shutterstock

Revoltirani gosti nisu imali razumevanja za mladence, a ni brojni korisnici interneta koji su osudili zabrane na venčanju i istakli da bi se mnogi nakon toga pokupili i otišli kući.

"Kako su telefoni problem? Meni to nema smisla", pitao je jedan zbunjeni muškarac.

Zašto se sklanjaju telefoni?

Reč je o "isključenim ceremonijama". Reč je o situacijama kada "par zahteva da gosti odlože mobilne, kamere i sve druge uređaje kako bi bili prisutni u trenutku". Novovekovno pravilo obično je propraćeno postavljanjem natpisa po celom prostoru ili postavljanjem osobe koja se brine da gosti ne koriste telefon.

svadba, srpska svadba, trubači
foto: Profimedia

Međutim, ovo pravilo još uvek nije zaživelo u svim delovima sveta, te ostaje pitanje kada ćemo moći da budemo prisutni u trentku bez da nam je telefon u ruci.

(Kurir.rs/I.M.)

Bonus video:

04:23

KOJE SU PROSEČNE CENE ZA ORGANIZACIJU JEDNE SVADBE? Bubanja: Samo restoran je 9.000 evra, a NEĆETE VEROVATI GDE ODE NAJVIŠE NOVCA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track