STIGLI SMO NA PLAŽU, OKRENULA SAM SE NA SEKUND I ČULA VRISAK SVOJE ĆERKE: Kad sam joj videla stopala, usledio je HOROR (FOTO)
Foto: Printscreen/FB/JillShaw

PAZITE

STIGLI SMO NA PLAŽU, OKRENULA SAM SE NA SEKUND I ČULA VRISAK SVOJE ĆERKE: Kad sam joj videla stopala, usledio je HOROR (FOTO)

Žena -

Svakom roditelju se bar jednom desilo da skrene pogled na minut i da baš tada dete upadne u neku nevolju ili ga, ne daj Bože, zadesi neka nezgoda. Takva situacija dogodila se i Džil Šo iz Edinburga, kada je njena ćerkica (3) dobila užasne opekotine i plikove na stopalima nakon što je na plaži hodala po vrelom pesku. Ovo njeno iskustvo podsetnik je na posledice paklenih vrućina, koje i nas čekaju ovog leta.

Naime, Džil je, ranije na svom Fejsbuk profilu, objavila tekst u kojem je detaljno objasnila kako se jedan bezbrižan piknik na plaži pretvorio u pakao.

"Otišli smo do plaže da pravimo roštilj i dok sam vadila stvari iz kese, Emili je već skinula cipelice, kao i svako dete kada stigne na plažu, i otrčala na pesak. Sledeće sekunde počela je da vrišti i govori da su joj stopala vrela. Mislim da je zgazila na deo peska gde je neko prethodno ložio vatru, pa je zato bio tako užaren," ispričala je Džil, a preneo "The Sun".

Džil joj je odmah potopila stopala u kofu ledene vode, pa pozvala supruga da dođe kolima kako bi je prevezli u bolnicu. Dok su stigli na prijemno, cela stopala su joj bila prekrivena opekotinama i plikovima.

"Doktori su uzeli sterilisanu vodu i gazu, probušili plikove i uklonili izgorelu kožu. Morali smo oboje da držimo Emili jer je bila jako nervozna i uznemirena," ispričala je uznemirena majka.

Svoje iskustvo podelila je na Fejsbuku sa ciljem da upozori roditelje da otvore četvero očiju kada su sa decom na plaži, da ne bi napravili istu grešku kao i ona.

(Kurir.rs/J.M.)

Bonus video:

01:18

PLAŽA NA RZAVU: Najčistija reka u Srbiji privlači turiste tokom cele godine

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track