FATALNA MILICA ČEKA PETO DETE: Nišlijka se toliko BOGATO UDALA da je muž okovao zlatom NIKO GA NIJE VIDEO, a od luksuza bole oči
Foto: printscreen/instagram/mmm_still_limited_edition

stižu rode

FATALNA MILICA ČEKA PETO DETE: Nišlijka se toliko BOGATO UDALA da je muž okovao zlatom NIKO GA NIJE VIDEO, a od luksuza bole oči

Žena -

Influenserka Milica Polskaja otkrila je na društvenim mrežama da je ponovo trudna, sa petim detetom.

Ova fatalna Nišlijka neretko je u centru zbivanja i to zbog luksuznog života kojim živi, ali i direktnosti u razgovoru sa fanovima.

Milica je podelila na svom Instagram profilu fotografiju na kojoj se vidi trudnički stomačić i pokazuje slike sa ultra zvuka.

- Vreme je da I vi saznate malenu tajnu koju krijem već duže vreme. Čekamo jos jednu bebu - napisala je Milica i oduševila obožavaoce.

Ko je Milica Polskaja?

Milica je ljubav svog života upoznala u Dubajiu, a onda joj je on omogućio život iz bajke.

- Bila sam treća godina Pravnog fakulteta. Otišla sam tamo sa bivšim dečkom, poslala sam CV jednom poznatom tamnošnjem klubu i ugovorila posao. Plan mi je bio da radim godinu dana i da skupim novac za školovanje. Fiksna plata bila je oko 750 evra plus bakšiš koji dele svi zaposleni u klubu.

Milica Polskaja
foto: Printscreen/Instagram/mmm_still_limited_edition

Čim sam otišla, uradila sam grudi, mesec i po dana se oporavljala i onda počela da radim - ispričala je Milica na Jutjubu, dodajući da joj je smešno što ljudi misle da je tamo radila "sve i svašta", a zapravo je, kaže, prošla mučenje.

Ranije se bavila i dizajniranjem odeće, međutim sada je posvećena porodici i porodičnom biznisu. Ona sa decom i mužem, koga ne pokazuje u javnosti živi u Almatiju u Kazakhstanu.

Milica Polskaja sa decom
Milica Polskaja sa decomfoto: Printscreen/Instagram/mmm_still_limited_edition

Na Instagramu je veoma popularna, gde je prati skoro 350 hiljada koje redovno 'časti' izazovnim fotografijama i deli trenutke iz svog privatnog života, a neretko ulazi i u žustre rasprave zbog negativnih komentara.

Jednom prilikom Milica je razgovarajući sa svojim pratiocima otkrila kako izgleda vila u kojoj živi. Toliko je velika i luksuzna da ni ona sama ne zna koliko soba ima.

- Na jednom spratu imamo oko 15 soba, 4 kupatila, garderober, ne znam da li se to računa - istakla je Milica i dodala:

- Lift treba da stigne, imamo sve napravljeno, ali još treba da stigne. Sređujemo bazen, imamo ih dva, unutrašnji i spoljašnji. Za mesec dana trebalo bi da krenemo sa bazenom, ogromna je kuća, nikada ne može da se zaustavi posao.

Ko je bogati Kazahstanac?

Milica Polskaja
foto: Printscreen/Instagram/mmm_still_limited_edition

Sve interesuje kako izgleda bogati Kazahstanac koji je osvojio njeno srce u Dubajiu, a iako mnogi smatraju da se udala za dosta starijeg čoveka Milica je opovrgla te tvrdnje.

- Doći će i taj dan kada ću pokazati svog supruga, ali za sada ne razmišljam o tome. Svi već znaju kako on izgleda, ali ja ne želim da otkrivam njegov identitet, jer se bavi ozbiljnim poslom. Moj blogerski život je pomalo neozbiljan i samim tim je najbolje za oboje ovako - objasnila je ranije Milica.

Okovao je u zlato

Milica Polskaja
foto: Printscreen/Instagram/mmm_still_limited_edition

Milica se često na mrežama hvali skupocenim poklonima koje dobija od muža, poput luksuznih brendova cipela, torbi i haljina, a neretko podeli i kadrove u kojima pokazuje kakvom kolekcijom nakita raspolaže.

Mnogi smatraju da ju je muž razmazio do besvesti i okovao u zlatu i dijamantima, a Milica ističe da pravi muškarac treba da vodi računa o svojoj supruzi.

- Ranije sam volela da za poklon dobijam cipele, a sada je situacija drugačija. Nakit je uvek moj izbor - otkrila je ranije Milica.

(Kurir.rs/I.M.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track