OVAKO JE SRPSKI ŠMINKER UDESIO MLADU ZA SVADBU OD MILION EVRA: Venčanica sva u DRAGULJIMA, u njegovim rukama je bila i MEGAN FOKS
Foto: Printscreen TikTok

svaka čast

OVAKO JE SRPSKI ŠMINKER UDESIO MLADU ZA SVADBU OD MILION EVRA: Venčanica sva u DRAGULJIMA, u njegovim rukama je bila i MEGAN FOKS

Žena -

U današnje vreme društvene mreže prepune su video snimaka u kojima ljudi prave čuda sa šminkom, ali ono što može da uradi Stefan Subotić (31) zaista je ravno magiji.

Naime, šminker iz Doboja svoju popularnost stekao je objavljujući video snimke svojih radova, a vrlo često njegove mušterije su mnoge slave ličnosti, kako sa domaće tako i sa strane scene. U njegove šake dopale su čak Morgan Frimen, Megan Foks, ali i naše Lepa Brena i vanvremenska Ruška Jakić.

Čuvši i videvši njegov talenat, jedna mlada iz Istre, odlučila je da ga angažuje za svoje, kako kaže, milionsko venčanje.

Stefan je, naravno, prihvatio posao i na svom TikTok profilu objavio je par video snimaka u kojima je, pored mora, prelepe sale i savršene dekoracije, prikazao i proces pre i posle šminkanja neveste.

Malo je reći da je mlada izgleda kao boginja, sa savršenom šminkom i u venčanici optočenoj cirkonima i dijamantima, a svoje oduševljenje nisu krili ni njegovi pratioci.

"Odradio si odličan posao," napisao je jedan od pratilaca.

"E, to se zove pravi šminker," dodao je drugi.

"Vaš rad je fenomenalan, zaista od minimuma napravite maksimum," zaključio je treći.

(Kurir.rs/J.M.)

Bonus video:

04:23

KOJE SU PROSEČNE CENE ZA ORGANIZACIJU JEDNE SVADBE? Bubanja: Samo restoran je 9.000 evra, a NEĆETE VEROVATI GDE ODE NAJVIŠE NOVCA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track