RODILA SAM ĆERKU SA 13, A SADA SAM POSTALA BAKA: U 36. godini otkrila je da li se KAJE pa izazvala LAVINU KOMENTARA (VIDEO)
Foto: tiktok.com/@micheledalton

ISPOVEST

RODILA SAM ĆERKU SA 13, A SADA SAM POSTALA BAKA: U 36. godini otkrila je da li se KAJE pa izazvala LAVINU KOMENTARA (VIDEO)

Žena -

Nemali je broj devojaka, zapravo devojčica koje su zatrudnele pre punoletstva. O porastu ovog trenda godinama govore stručnjaci širom sveta. U takvim slučajevima se dešavalo da devojke ili idu na abortus ili zadrže dete ali bez podrške roditelja sve im je znato otežano.

Jedna žena je podelila svoju priču kako je postala majka sa 13 godina, a sada, sa 36 godina, već je baka. Mišel Dalton rekla je kako mnogi misle da joj je ćerka zapravo sestra, ističući da su odrasle zajedno jer ju je rodila vrlo mlada. Na TikToku, Mišel je otkrila kako su ona i njena 23-godišnja kći, koja sada ima svoju decu, vrlo bliske te dele sve što mogu.

Mišel na TiktToku deli detalje iz svog života
Mišel na TiktToku deli detalje iz svog životafoto: Tiktok.com/@micheledalton

Ipak, priznaje da nije uvek bilo lako. Nakon porođaja suočila se s mnogim osudama i kritikama, uključujući one koji su joj govorili da je ćerku trebala dati na usvajanje.

"Često moram ljudima da objašnjavam kako je ona moja ćerka, a ne sestra", rekla je Mišel.

U svojoj neobičnoj porodičnoj priči, Mišel, koja ima još troje dece, spomenula je da je njena najstarija ćerka završila srednju školu iste godine kad je njena najmlađa ćerka krenula u predškolsko. Takođe je otkrila da su njene sestre postale teke pre nego što su postale tinejdžerke.

Decu je odgajala bez pomoći roditelja

Mišel je naglasila da je sama odgajala decu, bez pomoći svojih roditelja. Iako je njihov život bio težak, uspele su izaći kao pobednici. Svojim iskustvom želi poručiti mladim majkama da će uvek biti onih koji će ih osuđivati, ali to ne bi smelo uticati na njihovu odluku.

Korisnici TikToka su u komentarima izrazili podršku i podelili svoja iskustva. Jedna osoba je napisala: ‘Sviđa mi se koliko ste bliske! Prvo dete sam rodila s 18 godina kao brucoš na fakultetu i to je bila najbolja odluka’. Druga je osoba komentarisala: ‘Postala sam mama s 15 godina, i to je najbolja stvar koja mi se ikada dogodila’.

(Kurir.rs/Večernji/M.J)

Bonus video:

03:14

SANDRA KOJA JE POSLE 14 GODINA LAVOVSKE BORBE POSTALA MAJKA ZA KURIR: Atmosfera podrške za pravljenje porodice ne postoji!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track