DOKTOR SAVETUJE KAKO DA SE EFIKASNO REŠITE MIGRENE: Potrebna su vam samo DVA PEŠKIRA i bolovi će nestati za par minuta
Foto: Jam Press / Jam Press / Profimedia

vredi pokušati

DOKTOR SAVETUJE KAKO DA SE EFIKASNO REŠITE MIGRENE: Potrebna su vam samo DVA PEŠKIRA i bolovi će nestati za par minuta

Žena -

Migrena je vrsta neurološkog oboljenja koju karakteriše glavobolja koja ima tendenciju ponavljanja na identičan ili gotovo identičan način i koja može da bude veoma intenzivna. Migrena je često praćena sa simptomima autonomnog nervnog sistema (mučnina, povraćanje, bledilo ili hiperemija kože , znojenje itd.)

Kako se rešiti migrene
Kako se rešiti migrenefoto: Spectra / Shotshop GmbH / Profimedia

Svako ko ima problem sa migrenama zna koliko ovo stanje može biti bolno i gotovo parališe. Decenijama se traga za načinima da se ovaj migrenski bol ublaži. Sada je doktor Džejson Singa na svom Tiktok nalogu objasnio kako da ublažimo migrenske napade uz jednostavan trik.

Doktor Džejson Sing deli svoje stručne savete i znanje sa svojih 96.000 pratilaca na TikToku. On je prethodno pozvao turiste da se ne raspakuju čim stignu kući, objašnjavajući da bi stenice mogle da vrebaju. Sada je otkrio jednostavan način da zaustavite migrenu na putu - a košta manje od minimalno, prenosi Vhat's The Jam.

Doktor tvrdi da ćete se rešiti migrene uz pomoću dva peškira
Doktor tvrdi da ćete se rešiti migrene uz pomoću dva peškirafoto: Jam Press / Jam Press / Profimedia

Doktor Džejson počinje rečima: „Želiš da zgrabiš dve krpe ili kratke peškire. Jedan mora biti hladan, pa ga stavite pod hladnu vodu, a drugi pod toplu vodu", počinje svete ovaj doktor.

Zatim, savetuje da ih iscedite oba u isto vreme, pre nego što stavite hladnu krpu na čelo. Doktor iz okruga Loudoun, Virdžinija, SAD, nastavio je:

„Ovo će izgraditi vaše krvne sudove i smanjiti upalu. Dok vam vruća krpa ide odmah iza vrata da poboljša protok krvi i opusti mišiće. Držite ih oko pet do sedam minuta u isto vreme, a zatim gledajte kako se migrena prirodno smanjuje", poručio je doktor.

Korisnici su otišli ​​u odeljak za komentare da podele svoja mišljenja. Jedan korisnik je rekao: „Moja migrena bi smejala te peškire sve do vešeraja.

(Kurir.rs/M.J)

Bonus video:

02:34

KLIMA U STANU: Mogući ozbiljni zdravstveni problemi ako PRETERATE sa hlađenjem!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track