UČENJE KROZ IGRU: Kada je pravo vreme da deca počnu da uče ENGLESKI?
Foto: Promo

UČENJE KROZ IGRU: Kada je pravo vreme da deca počnu da uče ENGLESKI?

Žena -

Leto je savršeno vreme za uživanje na plaži, bazenu ili u prirodi sa decom, a sada možete iskoristiti te trenutke za učenje i igru zahvaljujući edukativnoj igrački za učenje engleskog jezika. Ova inovativna igračka nije samo zabavna, već je i veoma korisna, pružajući deci priliku da na jednostavan način uče nove reči i fraze na engleskom jeziku.

Jedna od najvećih prednosti ove igračke je njena prenosivost. Dizajnirana je tako da bude kompaktna i lagana, što je čini savršenom za poneti gde god da idete. Bilo da planirate dan na plaži, posetu bazenu ili piknik u parku, ova igračka može lako stati u torbu, a deca će se ne samo zabaviti, već i učiti dok se igraju.

Deca najbolje uče kroz igru, a ova igračka je kreirana upravo sa tim na umu. Šarenim sličicama deca će biti motivisana da istražuju i uče nove reči na engleskom jeziku. Svaka slika prati odgovarajuću reč ili frazu, što pomaže deci da povežu vizualne i verbalne informacije. Ova metoda učenja je dokazano efikasna, jer angažuje više čula i podstiče bolje pamćenje.

Ako se pitate kako da najlakše dođete do ove igračke i istovremeno prođete najpovoljnije, evo odgovora: možete da je poručite OVDE ili pozivom na 011/6 888 999. Dostupna je u plavoj i u roze boji.

Hangar.rs
foto: Promo

Letnji meseci donose puno prilika za avanture i putovanja, a ova edukativna igračka je tu da svaku priliku pretvori u šansu za učenje. Dok se deca igraju na plaži ili pored bazena, roditelji mogu biti sigurni da vreme provedeno sa ovom igračkom nije samo zabavno, već i korisno. Ovaj način učenja je nenametljiv i prirodan, što omogućava deci da uživaju u svakom trenutku.

Uz našu igračku za učenje engleskog jezika, leto postaje više od vremena za igru – postaje vreme za učenje i razvoj. Omogućite svom detetu da nauči nove veštine i proširi svoj vokabular na engleskom jeziku dok se zabavlja na plaži, bazenu ili bilo gde drugde. Praktična, prenosiva i edukativna, ova igračka je savršen pratilac za svako letnje putovanje.

Nabavite ovu sjajnu igračku OVDE ili pozivom na 011/6 888 999 i iskoristite svaki trenutak leta za učenje kroz igru!

Promo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja