Bilo da planirate vikend izlet ili porodični odmor, važno je da imate pouzdan i funkcionalan prtljag. OVO je savršeni set kofera 3 u 1 koji će zadovoljiti sve vaše potrebe, koju god količinu stvari da nosite. A kad krenete sa klincima na more, znamo vrlo dobro da je potrebno mnogo stvari i mnogo dobra organizacija.

Komplet od 3 kofera za sve potrebe

Ovaj set kofera uključuje tri različite veličine – veliki, srednji i mali kofer – savršeno prilagođene različitim tipovima putovanja. Bez obzira da li vam je potreban veliki kofer za dugi odmor ili mali za kratki vikend beg, ovaj set će vam omogućiti da sa lakoćom spakujete sve što vam je potrebno.

**Veliki kofer** je idealan za duže odmore, kada vam je potrebno više prostora za odeću, obuću, dodatke i sve one sitnice koje čine vaše putovanje udobnijim. Svojim izdržljivim materijalima i prostranim unutrašnjostima, ovaj kofer osigurava da vaše stvari budu sigurne i organizovane.

**Srednji kofer** je savršen za kraće putovanje ili vikend avanture. Dovoljno je velik da u njega stane sve što vam je potrebno, a opet dovoljno kompaktan da ga možete lako poneti sa sobom.

**Mali kofer** je praktičan za kraće izlete ili kao dodatni kofer za ručni prtljag. Njegova kompaktna veličina omogućava vam da ga lako nosite sa sobom, bilo da idete na poslovni put ili kratki odmor.

Gde može da se nabavi ovaj komplet i da li je skup?

Povoljniji set ovako dobrih kofera teško da ćete gde naći osim OVDE, a ako vam je jednostavnije da poručivanje obavite telefonom, može i tako: 011/6 888 999.

koferi1.jpg
promo 
foto: Promo

Zašto su, osim zbog cene, ovi koferi fantastični?

1. **Kvalitetni i izdržljivi**: Koferi su izrađeni od visokokvalitetnih materijala koji osiguravaju dugovečnost i otpornost na habanje. Bez obzira na uslove putovanja, možete biti sigurni da će vaši koferi izdržati sve izazove.

2. **Funkcionalni**: Dizajn kofera kombinuje eleganciju i funkcionalnost. Sa više pregrada i pametno osmišljenim unutrašnjostima, lako možete organizovati svoje stvari i imati brz pristup svemu što vam je potrebno.

koferi2.jpg
promo 
foto: Promo

3. **Sigurnost**: Svi koferi u setu dolaze sa ugrađenim bravama koje osiguravaju vašu imovinu tokom putovanja. Bez brige o sigurnosti vaših stvari, možete se potpuno opustiti i uživati u svom odmoru.

4. **Praktični**: Sa točkićima koji se rotiraju za 360 stepeni i teleskopskim ručkama, naši koferi su izuzetno lako prenosivi. Bez obzira na težinu prtljaga, moći ćete da ih nosite bez napora.

Spakujte se za letnje avanture

Sa setom kofera 3 u 1, vaše letnje avanture postaju još jednostavnije i prijatnije. I ne samo letnje. Naručite svoj set danas po SPECIJALNOJ CENIovde ili pozivom na 011/6 888 999 i pripremite se za nezaboravna putovanja!

koferi3.jpg
promo 
foto: Promo

Promo