Jedna žena, inače majka troje dece, šokirala je ceo svet otkrivši da je njen bivši u vezi sa njenom maćehom. Sa bivšim je stavila tačku na romansu posle 12 godina veze, a on je nedugo zatim uplovio u novu romansu, ali tu nije kraj, istetovirao je ime nove devojke preko grudi.

Televisa Presenta

Majka troje dece priznala je da je njena priča prava španska sapunica, a svakim sekundom postaje sve zanimljviija. Naime, ona otkriva da su on i njen partner raskinuli posle 12 godina veze.

Sada je u vezi sa njenom maćehom i čak ima istetovirano njeno ime na svojim grudima, ali preko imena uplakane bivše. Deleći dalje svoju životnu priču, nastavila je da šokira ljude novim informacijama.

Kako je saznala?

Proveravajući njegov telefon saznala je da se on dopisuje sa drugom ženom, a daljim istraživanjem utvrdila je da je to njena maćeha.

- Iako sam bila u šoku i slala im neprijatne poruke, njih dvoje su se na kraju uselili u novi stan i žive zajedno - rekla je ona.

Sada ju je maćeha blokirala na društvenim mrežama, kao i sve koji poznaju njenu porodicu. Nakon toga spakovali su svoje kofere i otišli na odmor u Tursku, dok ucveljena žena ne zna šta će sa sobom.

Nada umire poslednja

Ona, međutim, veruje da se ova veza neće dobro završiti, jer svakodnevno dobija nove informacije dobija od prijatelja koji je i dalje u kontaktu sa njima.

- Vratiće se u majčinu sobicu, bez dece, jer nije mario za njih, a ja ću se smejati - rekla je.

Govoreći o svom iskustvu izazvala je lavinu komentara na mrežama, a mnogi ljudi su stali na njenu stranu.

- Tvoja maćeha!!! Mislio sam da su moj bivši i deveruša dovoljno loša kombinacija! – glasi jedan komentar.

Takođe, jedna korisnica je odlučila da podeli svoju priču, koja je poprilično slična njenoj, samo ona ne zna ko je ljubavnica njenog muža, a i ona je dobila veliku podršku.

(Kurir.rs/I.M.)