Izi Anaja je bogata domaćica, koja je veliku slavu stekla na mrežama govoreći o svom luksuznom stilu života. Neretko je u centru pažnje javnosti, a naročito zbog izjava poput "ljubav je za siromašne i ružne ljude".

Bogatašica

Ova 44-godišnjakinja tvrdi da možete 'naučiti da volite bilo koga' leteći njihovim privatnim avionom.

- Jednom sam volela muškarca... ali me je brzo naučilo da je ljubav za siromašne i ružne. Mi lepe devojke imamo opcije – iskoristimo ih! Možete naučiti da volite bilo koga sa 14.000 metara na nebu u privatnom avionu, obećavam - rekla je.

Luksuzni život

Izi je majka dva sina i tvrdi da je „izvršni direktor svoje porodice“, dok njen muž radi daleko od kuće. Nedavno je počela da ga naziva svojim „šećernim taticom“ (sugar daddy).

Takođe, otvoreno poziva devojke da pronađu nekoga ko će im plaćati sve račune, jer to je uloga muškaraca.

- Hajde da se postaramo da sledeća generacija žena ovo ne zabrlja jer imaju opcije i mogućnosti koje sve mi starije devojke nismo imale. Ljubav može da čeka - rekla je.

Ne mogu baš svi ovako da žive

Izin muž joj je navodno obezbedio privatni avion, kuću u Njujorku, seoske kuće i kuće za odmor širom SAD i bezbroj dizajnerskih tašni. Ali upozorila je da glamurozan način života može biti usamljen ako niste stvoreni za to.

- Budite spremni dasami odgajate svoju decu jer vaš muž ne dolazi kući u pet sati. Morate biti veoma nezavisni i veoma kompetentni da biste napredovali u ovom načinu života - rekla je ona jednom prilikom.

Izi je čak pokrenula sopstveni „rijaliti šou“ na svom YouTube kanalu, prikladno nazvanom - Prosečna bogata domaćica.

(Kurir.rs/I.M.)