Nakon što se jednog dana pogledala u ogledalo, u spisateljiciBritani Gibons i majci troje dece iz Velike Britanije se nešto prelomilo. Odlučila je da praktikuje seks svaki dan - 365 dana - pa šta bude. Opisala je svoje iskustvo na portalu goodhousekeeping.com.

- Brzo nakon trećeg porođaja izlazila sam iz kade i pogledala se u ogledalo. Pomislila sam: "Šta moja mama radi u kupatilu?". Od tog trenutka nisam želela da budem gola. Gasila sam svetla tokom seksa, odećom sam prekrivala stomak i grudi, i čekala da suprug izađe iz sobe kako bih se presvukla - priznala je Britani.

Godine su prolazile, a to što nije htela da pokaže golo telo počelo je da je zabrinjava.

- Zapitala sam se seća li se moj suprug kako izgledam gola. Tada mi je palo na pamet da imamo seks svake večeri, i tako 365 dana. Na tu ideju sam došla nakon razgovora s prijateljicom koja je to isto radila, baš svake noći - rekla je.

U početku joj je ideja o seksu svake noći zvučala odbojno, ali i pomalo intrigantno jer bi je to nateralo da gleda svoje golo telo svakog dana.

- Iako sam samo želela da se izvalim na krevet, grickam nešto i gledam televiziju. Prolazili su meseci i ja sam tome počela da se radujem. Imali smo seks i kad sam imala menstruaciju. Seks je postao više od seksa, probudila su se neka osećanja. Postali smo romantičniji, više smo se dodirivali i svako jutro smo se strastveno ljubili pre odlaska na posao. Veza nam je postaja čvršća i bolja - ispričala je Gibons.

Počela je da uživa u seksu i u svom telu i napokon je prestala da krije svoje fizičke nedostatke. Prihvatila je da izgleda tako kako izgleda i po prvi put joj je bilo važnije da seks bude dobar nego da joj stomak izgleda ravnije.

- Nakon godinu dana prestala sam da nosim odeću kad ne treba i opušteno sam odlazila u kupatilo gola. Veza sa mojim suprugom i mojim telom se neverovatno promenila. Sada, nakon tri godine, i dalje imamo seks baš svaku noć - kaže.

- Iz svega ovoga smo oboje naučili koliko je seks važan da bismo bili srećni u braku. Naučila sam da budem bolja supruga, bolja majka i sigurnija sam u sebe, osećam se dobro u svojoj koži. I za kraj - nikada se nije radilo o tome da me neko želi, već o tome da li želim samu sebe. I trebalo mi je samo godinu dana seksa da bih to shvatila - zaključila je.

(Kurir.rs/ goodhousekeeping.com/ 24sata.hr/ L. S.)

Bonus video:

kurir televizija ĆUTE I TRPE! PREKO 20 % ŽENA OSEĆA BOL TOKOM SEKSUALNOG ODNOSA! Retko kad doživljavaju orgazam EVO KOJI SU NAJČEŠĆI RAZLOZI