Letovanje sa bebom i odlazak u vodu sa njom ne moraju da budu naporni ni vama ni bebi. Ako imate uz sebe sigurnosni šlauf koji je stabilan, siguran, obezbeđen sigurnosnim pojasevima i zaštitom od sunca – sve će biti neuporedivo lakše, a letovanje mnogo komfornije.

Ovo je sve samo ne običan šlauf - ovaj inovativni šlauf pruža višestruku zaštitu. Ne samo da omogućava vašoj bebi da sigurno pluta po vodi, već dolazi i sa integrisanim suncobranom, koji štiti nežnu bebinu kožu od štetnih UV zraka. Mekana unutrašnjost šlaufa osigurava udobnost, dok ga specijalni sigurnosni pojasevi čine stabilnim i sigurnim za vašu bebu.

  • Sigurnosni pojasevi su dizajnirani tako da u potpunosti štite bebu, a ipak je ne žuljaju i ne stežu. Dugme koje služi da se sigurnosni pojasevi otkopčaju je bebi naleđima, tako da se nikako ne može dogoditi da ga slučajno pritisne i odveže se.
  • Vaša beba se više neće plašiti vode – zavoleće kupanje u moru/bazenu
  • Nema rizika da beba izgori, jer ima zaštitu (kad nije je jako sunce možete lako skinuti mrežicu)
  • Bebi u ovom šlaufu nije vruće, neudobno, nema šta da je žulja i grebe
  • Zahvaljujući ovom šlaufu, nećete morati da nosite bebu u rukama sve vreme dok ste u vodi

Poručite ga danas ili online OVDE ili pozivom na 011/6 888 999.

slauf1.jpg
promo 
foto: Promo

Šlauf je mekan, udoban, podržava bebin vrat, omogućavajući prirodno kretanje u vodi, čime se dodatno podstiče razvoj motoričkih veština. Sklopivi suncobran se lako postavlja i uklanja, što čini ovaj šlauf praktičnim i jednostavnim za nošenje na sve vaše letnje avanture.

Bilo da se sunčate pored bazena ili se rashlađujete u plićaku, šlauf za bebe sa zaštitom od sunca pruža vam mir, znajući da je vaša beba sigurna i zaštićena. Dodajte ga u svoju letnju opremu i uživajte u bezbrižnim danima na vodi! Poručite ga danas ili online OVDEili pozivom na 011/6 888 999.

slauf2.jpg
promo 
foto: Promo

Promo