Da postoje sudbinske ljubavi pokazuje i priča jedne Amerikanke i Bosanca, koji su već nakon nedelju dana od prvog susreta, koji se desio na Braču, znali da će zajedno provesti ostatak svog života.

Kako su podelili na svom zajedničkom Instagram profilu, iskra i istinska ljubav između Eli i Senćija rodila se čim su se ugledali, a sada zajedno putuju svetom i svoje pratioce redovno obaveštavaju o njihovim avanturama.

"Snimili smo prvu fotografiju onog dana kad sam ja otišla da nastavim svoje solo putovanje. Nismo znali hoćemo li se ikada više videti, ali isto tako smo znali da moramo da pokušamo, jer smo osećali da postoji nešto posebno, neka jedinstvena veza koja se događa jednom u životu", napisali su ispod objave na Instagramu.

Kako je Eli dalje ispričala, Senćija je srela na putovanju po Evropi na koje se uputila sama a, očigledno, vratila sa ljubavi svog života.

"On je bio iz Bosne, mesta s kojim nisam bila uopšte upoznata (i iskreno, verovatno ne bih mogla ni da ga pronađem na karti). Ipak, odmah smo se povezali, kao dve srodne duše. Proveli smo nedelju dana upoznavajući se na ostrvu Brač, sve dok nisam morala da nastaviti svoje putovanje.

Ali mislim da smo oboje znali da ovde postoji nešto posebno i nedovršeno, pa smo ostali u kontaktu sledećih nekoliko meseci. Moji prijatelji i porodica verovatno su mislili da sam luda kad sam im rekla da se neću vratiti kući - i da ću umesto toga nastaviti da putujem s Bosancem kojeg sam upoznala", ispričala je Eli.

Dve godine kasnije Senći ju je zaprosio na istom mestu na kom su se i upoznali.

(Kurir.rs/J.M.)

Bonus video:

Kurir televizija "POSLE DRUGOG SASTANKA RAZMIŠLJAMO O BRAKU I DECI" Trener za lični razvoj: Žene vide ljubav tamo gde je nema, to nam je u prirodi