Muž me je 22 godine varao sa rođenom majkom: Uhvatila ih na delu, a od prizora joj se život zgadio, a onda je čula pravu istinu
Uhvatila muža u preljubi sa rođenom majkom, Foto: Norbert Schäfer / Panthermedia / Profimedia

ispovest

Muž me je 22 godine varao sa rođenom majkom: Uhvatila ih na delu, a od prizora joj se život zgadio, a onda je čula pravu istinu

Žena -

Anonimna ispovest žene sa Redita u kojoj je otkrila da ju je muž varao sa njenom majkom, zapalila je mreže.

Kako je otkrila njena braća i sestre su zapravo njegova biološka deca, ali tu gadostima nije bilo kraja, jer je ta žena trudna i sada će roditi brata ili sestru svojoj braći.

Život joj se srušio u trenu
Život joj se srušio u trenufoto: Tinnakorn Jorruang / Alamy / Alamy / Profimedia

U emotivnoj objavi na Redditu trudnica je progovorila o situaciji s kojom se trenutno suočava. Reč je o aferi koja traje čak 22 godine, a onda je detaljno opisala celu situaciju.

- Moji tata (63) i mama (60) u braku su 43 godine. Imam šestero braće i sestara. S mužem (39) sam od naše 15. godine. Zatrudnela sam sa 17 godina i preselili smo se kod mojih roditelja. Imamo ćerku koja ima 22 godine - napisala je.

Nakon venčanja živeli su u kući njenih bake i deke, koja je tik do kuće njenih roditelja.

Živeli su u kući pored njenih roditelja
Živeli su u kući pored njenih roditeljafoto: Shutterstock

- Suprug i ja nismo imali problema s tim. Imam ćerku od 22 godine, 14-godišnjaka i 5-ogodišnjaka, a trenutno sam u sedmom mesecu trudnoće sa dečakom, kojeg treba da rodim u krajem aprila - nastavila je.

Ipak, iako je njihov život delovao idilično, ubrzo je saznala grozote koje su se događale poslednje 22 godine.

- Ceo svet mi se srušio u novogodišnjoj noći kada sam se ranije vratila s putovanja na koje sam išla s prijateljima. Ušla sam u spavaću sobu i zatekla majku u spavaćoj kako vodi ljubav s mojim mužem. Majka je vrištala na mene da izađem iz 'njihove' spavaće sobe što me još više potreslo - napisala je.

Vratila se ranije sa puta i zatekla šok scenu
Vratila se ranije sa puta i zatekla šok scenufoto: Profimedia

Tada je saznala da je njen muž bio u vezi s njenom majkom čak i pre nego što su se venčali. Kako joj je muž objasnio, njih dvoje su bili u vezi još od kad je njemu bilo 18 godina. Navodno ga je zavela tašta, a imali su odnose bar jednom mesečno

Život joj se okrenuo naglavačke

Ono što ju je posebno potreslo, su godine koje su imali njena braća blizanci i sestra, budući da su mogla da budu potencijalno deca njenog supruga.

- Izračunala sam i bila užasnuta jer je to značilo da bi moja braća blizanci i najmlađi brat mogli da pripadaju mom suprugu. Nepotrebno je reći da smo čuli moju majku kako vrišti iz kuće kad joj se suprotstavio - otkrila je.

Sve je otkrila

Njihovu aferu otkrila celoj porodici
Njihovu aferu otkrila celoj porodicifoto: Shutterstock

Celu aferu potkrila je na porodičnom okupljanju u kući njene sestre.

- Na zabavi sam rekla svojoj ćerki od 22 godine da odvede svu decu u podrum i pusti film kako bih mogla pred svima da kažem šta su moj muž i majka tačno radili - ispričala je i dodala za kraj.

Njihovu aferu otkrila celoj porodici
Njihovu aferu otkrila celoj porodicifoto: Shutterstock

- Prezirem svog bivšeg muža, jer je bio u isto vreme u krevetu sa mnom i sa mojom majkom. Napravio je decu mojoj majci dok sam ja mislila kako je slatko što smo trudne u isto vreme. Ovo je uništilo moje poverenje u ljude i vernost - završila je.

(Kurir.rs/TheSun/I.M.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track