Nišlijka stavila silikone, pa maznula milionera: Toliko se bogato udala da je muž okovao zlatom, ovako je izgledala pre operacija
Milica Polskaja danas, Foto: Printscreen/Instagram/mmm_still_limited_edition

pre i posle

Nišlijka stavila silikone, pa maznula milionera: Toliko se bogato udala da je muž okovao zlatom, ovako je izgledala pre operacija

Žena -

Srpska influenserka Milica Polskaja ne prestaje da intrigira javnost. Pre mesec dana je rodila 5 dete svom bogatom suprugu, a njen izgled privukao je pažnju.

Milica Polskaja nakon 5. trudnoće
Milica Polskaja nakon 5. trudnoćefoto: Printscreen/Instagram/mmm_still_limited_edition

Odgovarajući na pitanja pratioca na Instagramu, ona je pokazala i kako je izgledala pre operacija, koje joj mnogi zameraju. Milica je uvećala usne, grudi, a o drugim zahvatima nije pričala.

Milica Polskaja pre i posle operacija

Milica je ranije priznala da joj je silikone platio deka:

Milica Polskaja pre operacija
Milica Polskaja pre operacijafoto: Printscreen/Instagram/mmm_still_limited_edition

- Što se tiče mojih grudi, deka je sestri i meni ostavio određenu sumu novca u banci koju smo mogle da potrošimo kada napunimo 18 godina, a ja sam rešila da ih potrošim na operaciju, tako je i nastala izjava 'Deka mi je kupio prve grudi - objasnila je i dodala:

- Ne planiram još uvek ništa više da radim na sebi, ne želim da preterujem. Uradila sam nos, usne i grudi i trenutno sam zadovoljna svojim barbi izgledom"

Milica je ugradila silikone i uvećala usne
Milica je ugradila silikone i uvećala usnefoto: Printscreen/Instagram/mmm_still_limited_edition

U prilog tome svedoče i fotografije koje je podelila na kojima se vidi da je prirodno vutkog izgleda, a veliku pažnju je privuklo i njeno lice. Jedno je sigurno, prirodno je lepa.

Od misice do bogatašice

Milica Vidosavljević, kako joj glasi devojačko prezime, rođena je u Boru, a kasnije se zbog studija preselila u Niš, gde je pobedila na izboru za mis 2010.

Nedugo nakon pobede, Milica je napustila je Pravni fakultet i preselila se u Dubaji. Tamo je prvo radila kao manekenka, a onda i kao menadžer u Kavali klubu, što se ispostavilo kao životna prekretnica.

Tu je i upoznala sadašnjeg supruga, koji je proeklom iz Rusije, a žive zajedno u Kazahstanu, u Almatiju. Mada se često na njenom Instagram profilu može videti da uživaju i u Dubajiu.

Kupa se u zlatu

ednom prilikom Milica je razgovarajući sa svojim pratiocima otkrila kako izgleda vila u kojoj živi. Toliko je velika i luksuzna da ni ona sama ne zna koliko soba ima.

- Na jednom spratu imamo oko 15 soba, 4 kupatila, garderober, ne znam da li se to računa - istakla je Milica i dodala:

- Lift treba da stigne, imamo sve napravljeno, ali još treba da stigne. Sređujemo bazen, imamo ih dva, unutrašnji i spoljašnji. Za mesec dana trebalo bi da krenemo sa bazenom, ogromna je kuća, nikada ne može da se zaustavi posao.

Milica se često na mrežama hvali skupocenim poklonima koje dobija od muža, poput luksuznih brendova cipela, torbi i haljina, a neretko podeli i kadrove u kojima pokazuje kakvom kolekcijom nakita raspolaže.

Mnogi smatraju da ju je muž razmazio do besvesti i okovao u zlatu i dijamantima, a Milica ističe da pravi muškarac treba da vodi računa o svojoj supruzi.

Ko je bogati Kazahstanac?

Krije muževljev identitet
Krije muževljev identitetfoto: Printscreen/Instagram/mmm_still_limited_edition

Iako već svi znaju kako njen muž izgleda, zbog prirode njegovog posla do sad nije želela da otkriva njegov identitet.

Krije muževljev identitet
Krije muževljev identitetfoto: Printscreen/Instagram/mmm_still_limited_edition

- Doći će i taj dan kada ću pokazati svog supruga, ali za sada ne razmišljam o tome. Svi već znaju kako on izgleda, ali ja ne želim da otkrivam njegov identitet, jer se bavi ozbiljnim poslom. Moj blogerski život je pomalo neozbiljan i samim tim je najbolje za oboje ovako - objasnila je ranije Milica.

(Kurir.rs/I.M.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track