Zbog maloletnice se razmišlja da ostavi verenicu i otkaže venčanje: "Znam da je pogrešno, ali među nama bukti neverovatna strast"
Foto: Profimedia

nije mogao da odoli

Zbog maloletnice se razmišlja da ostavi verenicu i otkaže venčanje: "Znam da je pogrešno, ali među nama bukti neverovatna strast"

Žena -

Da strast ume načisto zaludi čoveka dokazuje i priča jednog mladića koji je, nekoliko meseci pre svog venčanja, upoznao devojku na poslu koja mu je toliko pomutila pamet da o tome nije smeo da govori ni svojim najbližim prijateljima.

Očajan u svojim konfuznim emocijama i mislima, odlučio je da se obrati terapeutkinji i čuje njeno mišljenje pre nego što totalno upropasti svoju veridbu.

Kako je objasnio, to što je veren zapravo nije najveći problem. Još veći je činjenica da devojka zbog koje mu je zaigralo srce ima još uvek maloletnih 17 godina.

ljubav, flert
foto: Profimedia

"Znam da je ludo, ali provodimo mnogo vremena zajedno, uključujući i česte noći u hotelima. Kada bi moja buduća žena saznala šta radim, poludela bi. Zajedno smo četiri godine i svi planovi za venčanje su u finalnoj fazi, ostalo je samo nekoliko detalja koje treba rešiti u poslednjem trenutku," napisao je anonimni muškarac, a preneo "The Mirror".

Kako je dalje naveo, iako zna da je to sve pogrešno među njima se oseća neverovatna strast, ali o tome ne sme nikome da govori jer svi veoma vole njegovu buduću suprugu.

"Očajan sam. Koji biste mi savet dali?", rekao je anonimni mladić, a terapeutkinja ga sledeće posavetovala:

Ljubav, Par, Posao, Flert
foto: Profimedia

"Ukratko, mislim da ne bi trebalo da se venčate. Zašto uopšte imate ovu aferu? Da li imate napad panike zbog venčanja ili možda podsvesno želite da sve to oduvate jer, duboko u sebi, ne želite da budete sa svojom verenicom do kraja života?", upitala ga je terapeutkinja Kolin pa dodala:

"Ta devojka koju pominjete ima samo 17 godina i nema nikakvog iskustva u vezama ili životu, tako da je ovo potpuno na vama. Uzbudljivo je imati odnose u hotelskim sobama, naravno, ali gde je tu dubina i povezanost? Šta mislite kako će se sve završiti? Takođe u svom pismu niste rekli koliko imate godina, ali svakako mislim da je to što radite neprimereno na mnogo nivoa."

Posao, Flert, Kolege
foto: Profimedia

Nakon što mu je uputila oštre, ali iskrene reči, terapeutkinja ga je navela da proba da zamisli zajednički život sa novom devojkom.

"Ako zbog ovoga raskinete sa svojom verenicom, koliko dugo će ta maloletnica ostati pored vas? Da li možete da zamislite zajedničku budućnost? Mislim da ne. Očigledno, ta veza bi mogla da utiče i na vaše poslovanje i reputaciju jer će njene godine biti viđene kao zloupotreba vašeg autoriteta, posebno ako ste njen šef," objasnila je terapeutkinja i, na kraju, zaključila da prevara uoči samog venčanja znači propast za brak.

(Kurir.rs/J.M.)

Bonus video:

08:00

SVAKI 4 BRAK U SRBIJI ZAVRŠI SE RAZVODOM, PREVARA GLAVNI UZROK: Stručnjak objasnio kako vara žena, a kako muškarac RAZLIKA OGROMNA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track