Srpska snajka iz plemena Zulu otkrila šta misli o životu na selu: Zbog ovih njenih reči mnogi bi zaplakali (VIDEO)
Foto: tiktok/naledirepaja

upija svaki tren

Srpska snajka iz plemena Zulu otkrila šta misli o životu na selu: Zbog ovih njenih reči mnogi bi zaplakali (VIDEO)

Žena -

Naledi Repaju i Bojan, njen suprug, venčali su se u Crkvi Svete Ružice na Kalemegdanu, a njihova ljubavna priča osvojila je sve Srbe. Bojan i Naledi upoznali su se dok su radili na kruzeru. Venčali su se u Crkvi Svete Ružice na Kalemegdanu kada se i krstio njihov sin Noa (4). Par, pored sina, ima i ćerku Neu (3).

Naledi se veoma dopada život na selu
Naledi se veoma dopada život na selufoto: tiktok/naledirepaja

Srpska snajka iz plemena Zulu osvojila je sve u Srbiji načinom na koji govori o ljudima ovde, željom da upozna srpsku tradiciju i kulturu. Ona je čak na svom TikTok nalogu često objavljivala zanimljive sadržaje iz svoje svakodnevnice i svog puta upoznavanja Srbije.

Život na selu potpuno ju je oduševio. Pre svega zbog prirode i tempa života. Nedavno je govorila o tome kako uživa u svakom danu istraživanja ovog načina života, upoznavanja sa svim pogodnostima seoskog života. Posebno je oduševio bunar, ali i brojne domaće životinje koje sada može da uzgaja.

Naledi koja je poreklom iz Južnoafričke Republike kaže da su joj određene reči predstavljale problem, naročito dok je čitala filozofske knjige. Bilo je još nekih jezičkih nedoumica.

Naledi sa suprugom Bojanom i njihovom decom
Naledi sa suprugom Bojanom i njihovom decomfoto: Privatna Arhiva

Razlika između Srbije i Južnoafričke Republike je naravno mnogo, ali ih je spojila ljubav. Zanimljivo je da Naledi potiče iz kulture koja nije monogamna, kako je rekao njen muž.

(Kurir.rs/M.J)

Bonus video:

01:20

SNAJKA LEPE BRENE PRED KAMERAMA KURIRA OTKRILA: Ovako je izgledao prvi susret sa svekrvom! Potom otkrila ko je NAJBOLJE savetuje

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track