Visoke temperature i vlaga često otežavaju postizanje željenih talasa ili kovrdža bez oštećenja vlasi. Zato, ako već nije, vreme je da satenski uvijač za kosu postane vaš najbolji saveznik u održavanju besprekorne frizure tokom letnjih dana.

Za razliku od tradicionalnih uvijača koji koriste toplotu, satenski uvijač nudi ni malo agresivan, već zapravo vrlo nežan način stilizovanja kose bez rizika od oštećenja. Njegova meka satenska tekstura osigurava da vaša kosa zadrži vlagu, sjaj i glatkoću, dok vam omogućava da kreirate prelepe talase koji izgledaju prirodno i koji traju danima.

Lakoća upotrebe ovog uvijača posebno dolazi do izražaja tokom leta, kada želite jednostavne, ali efektne frizure koje će trajati ceo dan bez mnogo truda i bez dodatnih izvora toploe poput fena i figara. Sve što treba da uradite jeste da uvijete pramenove oko uvijača, pričvrstite ga, i ostavite da odstoji dok uživate u jutarnjoj kafi ili dok uveče gledate film. Danas ga OVDEili pozivom na 011/6 888 999 možete poručiti po specijalnoj ceni.

uvijac1.jpg
promo 
foto: Promo

Još jedna prednost satenskog uvijača je što vam omogućava da stilizujete kosu dok spavate. Zahvaljujući mekanom materijalu, uvijač neće remetiti vaš san, a vi ćete se probuditi sa savršeno oblikovanim talasima spremnim za dan pred vama.

Savršen za putovanja, ovaj uvijač ne zauzima mnogo mesta u torbi, što ga čini idealnim pratiocem za letnje avanture. Bilo da se spremate za večernji izlazak ili posao, satenski uvijač za kosu je tajna do savršene frizure koja traje, čak i tokom najtoplijih dana.

Zaboravite na oštećenu kosu i stres oko frizure ovog leta – uz satenski uvijač, vaša kosa će uvek izgledati blistavo i savršeno stilizovano. Danas ga OVDEili pozivom na 011/6 888 999 možete poručiti po specijalnoj ceni. Zato ne propustite tu priliku!

Promo