Lepa Srpkinja u centru skandala: Dijana se predstavljala kao mis Švajcarske, a onda je usledio šok preokret, evo kako sad izgleda
Foto: facebook.com/deeana

kakva sudbiNa

Lepa Srpkinja u centru skandala: Dijana se predstavljala kao mis Švajcarske, a onda je usledio šok preokret, evo kako sad izgleda

Žena -

Ukoliko upitate turiste koji posećuju Srbiju, skoro svi do jednog će vam reći da su Srpkinje jedne od najlepših žena sveta. Makar imale i samo srpsko poreklo, vidljiva je ta crta koja ih izdvaja od ostalih.

Pre 10 godina jedna Srpkinja je dobro prodrmala Švajcarsku. Reč je o prelepoj Dijani Cvijetić. Ona je 2014. godine ovu državu predstavljala na izboru za mis sveta, ali nije ostvarila zapažen rezultat.

Dijana (30) je rođena u Sent Galenu, a njena porodica je srpskog porekla. Velika je obožavateljka narodne muzike, a imala je priliku da se pojavi u spotu jednog folk pevača.

Tokom 2015. godine o njoj su brujali švajcarski mediji kada se našla u centru skandala zato što se predstavljala kao mis Švajcarske, iako je tu titulu formalno nosila druga devojka. Do titule nije došla lako. Njoj je priliku da učestvuje na Mis univerzuma dala nova nacionalna direktorka organizacije Mis Univerzum Švajcarska, pošto nije bilo vremena da se organizuje sam izbor.

Još jedna Srpkinja u centru skandala izbora za najlepšu

Nikolini je oduzeta titula jer je prekršila pravila takmičenja
Nikolini je oduzeta titula jer je prekršila pravila takmičenja

Nikolina Bojić iz Apatina 2012. godine je bila proglašena za Mis Srbije kada je imala 25 godina, ali joj je kruna ubrzo oduzeta jer je prekršila pravila takmičenja. Nikolini je najpre oduzeta titula jer su prvo u javnost isplivale provokativne fotografije na kojima je pozirala samo u visokim štiklama i čipkanim gaćicama, a odmah potom se saznalo i da je misica udata za kanadskog tenisera Franka Dančevića. Nakon skandala misica je samovoljno vratila krunu i predala titulu prvoj pratilji Aleksandri Doknić. Organizatori su tražili da plati odštetu od 50.000 evra.

(Kurir.rs/M.J)

Bonus video:

00:20

Vilinski dimnjaci Narmana, Zemlja crvenih vila

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track