Fontana kao savršena dekoracija: Uživajte u svojoj bašti ili dvorištu!
Foto: Bert de Boer / Alamy / Alamy / Profimedia

Fontana kao savršena dekoracija: Uživajte u svojoj bašti ili dvorištu!

Žena -

Sigurni smo da ste tokom leta uživali u vašem dvorištu ili bašti. Ali možda niste sve uredili kako želite za još veći užitak. Iskoristite lepe dane u svom omiljenom kutku napolju, a mi vam predlažemo da dodate posebnu dekoraciju. U pitanju je solarna fontana.

Fontana je prekrasna dekoracija za vaše dvorište, vrt ili terasu. Ona je mala, šarmantna i prenosiva, tako da je možete postaviti na bilo koju vodenu površinu.

Hangar
foto: Promo

Solarna fontana je plutajuća, veličine 13 x 13 cm. Raspon visine vode je od 30 do 45 cm. Funkcioniše na veoma jednostavan način. Sa prednje strane je celom površinom prekrivena solarnim panelima. Ispod fontane se nalazi pumpa i kolektor sunčeve energije. Pumpa uvlači vodu i izbacuje je kroz cev solarne fontane. U setu dobijate i 6 različitih nastavaka, a svaki od njih izbacuje mlaz vode u drugačijem obliku. Takođe, cev fontane možete podešavati i po visini.

Hangar
foto: Promo

Preporuka je da prvo isplanirate ge će solarna fontana biti postavljena, jer je bitno obezbediti konstantnu cirkulaciju vode u sistemu.

Poručite ovu zanimljivu fontanu OVDE po ceni od 1.990 rsd ili pozivom na broj telefona 011/4420-502 svakog radnog dana od 9 do 17 časova.

Promo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track