Fitnes bliznakinja pokazala dečka: Ovako su proslavili mesečnicu, a mreže se usijale "Izašli smo u restoran i pili vegansko vino"
Fitnes bliznakinja Juca ima dečka, Foto: printscreen/tiktok/fitness.bliznakinje

video koji je usijao mreže

Fitnes bliznakinja pokazala dečka: Ovako su proslavili mesečnicu, a mreže se usijale "Izašli smo u restoran i pili vegansko vino"

Žena -

Fitnes blizankinje važe za jedne od najpopularnijih influenserki na mrežama, a Julija je nedavno pokazala svog dečka i kako su proslavili mesec dana veze.

Svaki njihov potez izaziva veliko interesovanje javnosti i pregršt komentara, a ovoga puta Juca je odgovarala na pitanje "Kako izgleda vegan dečko, vegan bliznakinja".

Njih dvoje su se spremali za izlazak povodom mesečnice
Njih dvoje su se spremali za izlazak povodom mesečnicefoto: printscreen/tiktok/fitness.bliznakinje

Tako je Juca odlučila da snimi klip u kome se pripremala za večeru sa svojim izabranikom, a pokazali su detaljno šta su obukli. Ona je izabrala crnu haljinu, za koju je istakla da joj je majka kupila u second handu, a kosu je prirodno uvila da bude talasasta, jer se to slaže sa njihovim veganskim stilom života.

Sa druge strane, Julijin dečko se odlučio za klasičnu kombinaciju, košulja i farmerke, a ona je naglasila da on ima tremu jer se prvi put snima.

Julijanu su ubrzo zabolele noge od štikli, pa je morala da se preobuje u nešto udobije i u tome joj je pomogao dečko.

Išli su u veganski restoran gde su pili vegansko vino
Išli su u veganski restoran gde su pili vegansko vinofoto: printscreen/tiktok/fitness.bliznakinje

Nakon oblačenja, njih dvoje su se uputili u veganski restoran, u koji bliznakinje često idu, gde su kako je Juca rekla "pili vegansko vino", a onda su "prešli na ukusne veganske specijalitete".

Kako je juca navela večerali su "veganske burgere, sir od leblebija, mahunarke, povrće, salate, pite i krompir", a za kraj su se zasladili "veganskim palačinkama sa domaćom nutelom, bez šećera i sa pitom od maka".

Ovaj video je takođe privukao veliku pažnju javnosti, a mnogi korisnici istakli su kako su ba lep par.

(Kurir.rs/I.M.)

Bonus video:

00:34

ZAPALILE SVA PATRIOTSKA SRCA! Bliznakinje čarobnog glasa zapevale u emisiji uživo svoj veliki hit

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track