ULTRA ALL INCLUSIVE USLUGA U PREDIVNOM, ZELENOM BELDIBIJU: Na samo par koraka od peščano-šljunkovite plaže
Foto: Promo

ULTRA ALL INCLUSIVE USLUGA U PREDIVNOM, ZELENOM BELDIBIJU: Na samo par koraka od peščano-šljunkovite plaže

Žena -

Kemer je primorski grad koji se nalazi oko 40 km zapadno od Antalije. Ime je dobio od turske reči ’pojas’, po reci koja protiče kroz ovaj grad. Jedna od glavnih atrakcija svakako su njegove prirodne lepote, uključujući more, planine i borove šume. Većina plaža na kojima se nalaze neke od glavnih smeštajnih jedinica su šljuknovite ili od sitnog šljunka nasute peskom. Kemer ima sve sadržaje potrebne za idealan porodični odmor – dobre hotele sa brojnim zabavnim aktivnostima za decu, mogućnost uživanja u sportovima na vodi, puno prirodnog hlada, šarmantan stari deo grada sa velikim brojem klubova, barova i restorana - živahna i prelepa letnja destinacija.

1A Travel
foto: Promo

Ukoliko vam je leto daleko, uvek možete odabrati da već sada otputujete u toplije krajeve i letujete pre svih. Osim standardne i velike ponude hotela u Hurgadi, od sada je tu i predivna Marsa Alam.

Dosinia Luxury Resort 5* se nalazi u Kemeru, Beldibi na oko 10km od centra Kemera, 35 km od centra Antalije i oko 45km od aerodroma u Antaliji.

Hotel je otvoren 2017. godine i prostire se na 30.000m². Raspolaže sa 450 smeštajnih jedinica, nekoliko restorana i barova. Za decu su tu mini club (4-12 godina), animacije, dečiji bazen, krevetac na zahtev, dok se čuvanje dece dodatno doplaćuje.

1A Travel
foto: Promo

Dosinia Luxury Resort 5* ima svoju peščano-šljunkovitu plažu od koje ga deli ulica i jedan dok. Upotreba suncobrana, ležaljki i peškira na plaži je besplatna.

Hotel raspolaže sa 450 smeštajnih jedinica i sve imaju balkon, sef (ne plaća se), mini bar (dopunjuje se samo na dan dolaska vodom i bezalkoholnim pićem), ketler, WiFi internet, TV sa satelitskim kanalima, fen, klima uređaj, a dodatno se doplaćuju usluge korišćenja telefona i room service.

1A Travel
foto: Promo

Dosinia Luxury Resort 5* nudi uslugu Ultra All Inclusive – doručak, kasni doručak, užina, ručak, kolači, sladoled, večera (samoposluživanje – izbor više jela po hotelskim pravilima). Osim glavnog restorana, hotel raspolaže i sa 2 à la carte restorana (italijanski i riblji, uz doplatu i obaveznu rezervaciju unapred) i nekoliko barova. Uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, sveže ceđeni sokovi, flaširana pića, energetska pića, à la carte restorani i ostalo van koncepta, na raspolaganju su gostima uz doplatu.

U hotelu postoje butik, juvelirnica, gift shop i butik kože, što će obradovati ljubitelje kupovine, a možete uplatiti i usluge fotografa, te sačuvati uspomene i na profesionalnim fotografijama. Za hitne slučajeve tu je i doktor, a na raspolaganju je i usluga rent-a-car, ukoliko nameravate da se samostalno bolje upoznate sa okruženjem.

1A Travel
foto: Promo

Hotel ima svoj aqua park, bazene (otvoreni bazen, jedan zatvoreni bazen za odrasle i jedan za decu), časove aerobica, fitnessa, teren za odbojku na plaži, stoni tenis, pikado, amfiteatar, animacije, sportovi na vodi. Postoji iMini club za decu uzrasta između 4 -12 godina na prostoru od 300m² sa dečijim bazenom i igralištem, koji radi dvokratno.

Od spa sadržaja, gostima se nude besplatno korišćenje saune, turskog kupatila, parnog kupatila, slana sobe i fitnessa, dok se masaže, tretmani nege lica i tela plaćaju dodatno.

1A Travel
foto: Promo

Novina, na koju smo izuzetno ponosni jeste naš novi sajt na kome možete odabrati bilo koju destinaciju na svetu, rezervisati i platiti online avio prevoz, smeštaj i transfer, a time sebi ispuniti možda i jednu od najvećih životnih želja. Kad smo već kod želja, znamo da se one posebno ispunjavaju u vreme Nove godine i Božića, pa možda da poželite Maldive, Sejšele, Mauricijus ili Zanzibar, a mi ćemo vam pomoći da se ostvare lako i brzo. Neka vam nova godina počne na mestu o kom maštate duže vreme ili svoju porodicu obradujte putovanjem na neku od ovih egzotičnih destinacija.

Na zvaničnom sajtu agencije brzo i lako možete izvršiti online rezervaciju . Ako se kojim slučajem zbunite od velike ponude hotela, možete pozvati kontakt centar agencije, na broj 011/655 78 00, i ljubazni zaposleni će vam rado dati preporuku za hotel prema vašim željama i očekivanjima.

1A Travel
foto: Promo

Promo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track