Pravi jesenji hit biće mantili, koji su neizostavni deo kolekcija vodećih modnih brendova. Upravo jedan takav komad ponela je nedavno i Jelena Đoković.

Reč je o mantilu iz kolekcije brenda "Chloe" i trenutno je rasprodat, a prodavao se za 7000 evra. U pitanju je braon kratku kožnu jaknu, koji savršeno ističe figuru.

Da su Jelenin izbor ove jeseni i mantili svedoče i nove fotografije na Instagram profilu. Ona se fotografisala u najnovijoj kolekciji "Iv Sen Loran" mantila, koji sežu do poda, a pravi su modni hit ove jeseni.

Inače, Jelena je poznata po tome da često nosi mantile, jer joj daju sofisticiraniji izgled.

Ovaj komad ne samo da je praktičan, već i izuzetno trendi i lako se uklapa uz gotovo svaki outfit — bilo da je reč o opuštenom dnevnom izdanju ili o formalnim prilikama.

Kada je reč o ovom odevnom predmetu, postoje razne varijacije na temu – od nijanse, preko kroja pa sve do dužine, svaki od ovih dizajna ultimativni je modni začin i šik dodatak svakom modnom izdanju.

Kožni mantili se naravno mogu naći i po mnogo manjim cenama, a na vama je da odaberete kako ćete ih stilizovati da budu šik i trendi ove jeseni.

(Kurir.rs/I.M.)