Snimak jedne svadbe Ljubuškom u Bosni i Hercegovini postao je viralan na društvenim mrežama, ali ne iz pozitivnih razloga.

Tradicija nalaže verovanje da ona devojka koja uhvati buket koji mlada baci okrenuta leđima, sledeća je koja ide pred oltar.

Pojedine devojke na pomenutoj svadbi su to toliko ozbiljno shvatile da je borba oko bidermajera izgledala kao pitanje života ili smrti.

Kada je mlada posle odbrojavanja bacila bidermajer, devojke su potrčale da ga uhvate, a ubrzo se simpatičan običaj pretvorio u pravi okršaj.

Kada se gužva nakon nekog vremena raščistila, na podu su ostale tri žene koje su se u svečanim haljinama otimale na podu oko bidermajera, sve tri ga čvrsto držeći. Nijedna nije želela da popusti, a pojedine devojke koje su se tu zatekle pokušale su da ih razdvoje.

Mada rasplet situacije nije završio na snimku, te zvaničnu pobednicu i ne znamo, većina komentara ispod objave je osuđujuća.

"Kakav blam i sramota. Bez imalo dostojanstva. Nije mi jasno da neko veruje u bajke oko bidermajera", "Sažaljevam onog ko se oženi nekom od ovih koje se tuku za bidermajer", "Mora da joj je dogorelo do nokata", "Svaka žena želi da se uda. Posle tridesete će pokušati sve", "Dotakli smo dno", samo su neke od opaski

(Kurir.rs/ L. S.)

Bonus video:

#instagram/raznatovicanastasija Anastasija Ražnatović bacila bidermajer