Mnogi parovi svoje venčanje planiraju mesecima, spremni su da uzmu kredit za raskošne svadbe, ali Novosađanka Katarina i njen sadašnji suprug odlučili su da pojednostave stvari.

katarina-se-vencala-u-las-vegasu-po-skracenoj-proceduri-foto-tik-tok-1.jpg
printscreen/tiktok/katarina_macek 
foto: printscreen/tiktok/katarina_macek

Par živi u Americi i odlučio je da godišnjicu veze proslavi u Las Vegasu, a kada je doneta odluka da se venčaju, za dva sata su postali supružnici - bez dugog planiranja, traženja sale i velikih troškova.

Venčanje na šalteru

Otišli ​​su kod matičara i u prisustvu dva svedoka venčali se na šalteru dižući desnu ruku i izgovarajući bračne zavete. Katarina nije obukla ni venčanicu, ali je na glavi imala beli veo. "U 13 časova smo odlučili da se venčamo, a u 15 časova smo se venčali. Neće nas pljačkati za sale i ukrase!" napisala je Katarina uz video koji je ubrzo postao viralan, a mnogi su pohvalili njihov potez.

“Previše dobar i pametan izbor”

katarina-se-vencala-u-las-vegasu-po-skracenoj-proceduri-foto-tik-tok-2.jpg
printscreen/tiktok/katarina_macek 
foto: printscreen/tiktok/katarina_macek

"Moje venčanje iz snova, čestitam", "O predobar, pametan izbor", "Potpuno podržavam. Bez stresa, bez troškova, bez sto drugih nepotrebnih stvari", "Radije bih posetio četiri zemlje sa suprugom nego da nahranim 600 ljudi koji sigurno će kasnije ogovarati“, "Čuo sam da što je manje drame oko svadbe, brak duže traje.... Tvoj će izgleda trajati do kraja života!“, neki su od komentara.

Anketa

Da li se vama dopada ovakav vid "spontanog i efikasnog" venčanja?

(Kurir.rs/Index.hr/I.M.)

Bonus video:

Kurir TV KOJE SU PROSEČNE CENE ZA ORGANIZACIJU JEDNE SVADBE? Bubanja: Samo restoran je 9.000 evra, a NEĆETE VEROVATI GDE ODE NAJVIŠE NOVCA