Kada date svoje venčane zavete, obećavate da ćete voleti, negovati i biti verni svom partneru sve dok ste oboje živi. Ali jedan mladoženja je ostao veran ovom zavetu svih 20 minuta nakon što ga je mlada uhvatila kako ljubi njenu kumu tokom njihovog svadbenog doručka.

Na Reditu, 31-godišnjakinja je objasnila kako se udala ljubav iz školskih dana Noa (30), nakon što je zaprosio ubrzo nakon koledža. Uzbuđena što će se udati za ljubav svog života, zamolila je svoju najbolju prijateljicu Điju da joj bude kuma - i njih dvoje su počeli da se dogovaraju za veliki dan. U sklopu toga, ona i Đija su se dogovorile da idu u kupovinu haljina sa svojom mamom i sestrama, dok je Noa išao u kupovinu odela sa svojim tatom, kumom i drugim mladoženjama - uključujući Đijinog verenika, Persija. Rekla je:

profimedia0344112944.jpg
Profimedia 
Na venčanju saznala je za aferu kume i svog verenikafoto: Profimedia

"Kupovina haljina je išla dobro sve dok Đija nije nestala na sat vremena. Svi su je tražili sve dok mi Persi nije poslao poruku da je i Noa nestao neko vreme."

Na njeno veliko gađenje, došla je do saznanja da su se Noa i Đija "nestali" da se zajedno igraju 'oblačenja' dok su ih svi drugi tražili. Dodala je:

"Nosila je venčanicu. Moj verenik je takođe isprobavao odela sa njom. Naravno, preplašila sam se. Đia je rekla da je samo želela da isproba haljine sada kako bi mogla da uštedi vreme [pred venčanje sledeće godine] i želela da se moj verenik predstavlja kao njen muž“.

profimedia0326940893.jpg
Profimedia 
Nakon svadbe usledio je razvodfoto: Profimedia

Zatim, kako se dan venčanja bližio, ona kaže da je njen verenik počeo da se ponaša čudno, menjajući lozinku na telefonu, kasno dolazi kući i tvrdi da je „prezauzet“ da bi provodio vreme sa njom. Takođe je primetila da se Đia opravdavala zašto ne može da se druži koliko bi ranije. Ona je rekla:

Dan je konačno prošao i sve moje prijateljice su izgledale zapanjujuće. Osetila sam se najbolje što sam ikada i mrzim to da kažem, ali i moja kuma je izgledala zapanjujuće. Ceremonija konačno počinje i ja hodam niz prolaz, ali mladoženja nema, niti moje kume. Uspaničila sam se, svi su počeli da gledaju, a onda je kuma sva uznemirena otrčala niz prolaz i odmahnula rukom u znak izvinjenja, moj verenik je došao pet minuta kasnije i rekli smo naše zavete i venčali smo se", poručila je ova devojka u svojoj ispovesti.

Nakon sečenja torte, njen sadašnji muž i kuma ponovo su nestali.

profimedia0323519404-1.jpg
Profimedia 
Nakon sečenja torte kuma i mladoženja su nestalifoto: Profimedia

„Dok smo se mučili da ih pronađemo, moja kuma mi je rekla da su se deveruša i moj muž družili napolju i da su izlazili cele noći da se druže“, rekla je ona. „Tražila sam dokaz, a ona mi je pokazala da se maze. Reći da sam ljuta bilo je malo reći. Prvi ples je došao i kuma i moj muž su zakasnili da sam bila tako ogorčena. Svaki put sam mu stala na noge. kad sam mogao onda su nestali u ludilu. Onda, kada sam saznala da su otišli, tražila sam pevačev mikrofon i svima sam saopštila šta rade moja deveruša i bivši verenik. Možda je bilo ekstremno, ali sam bila veoma besan. Naravno, svi su bili zapanjeni, rekla sam im da ne govore ništa osim ako ih ne uhvatite ili nakon što sam ga ostavila."

Zgrožena i ogorčena, na kraju se suočila i sa svojim mužem i sa kumom - i navela Đijinog verenika, Persija, u situaciju. Ona kaže da je podnela zahtev za razvod samo nekoliko sati nakon venčanja - i sada se poslednja smeje. Počela je da izlazi sa Persijem, objašnjavajući kako ih je izdaja zbližila. I ljudi ne mogu biti srećniji zbog njih!

(Kurir.rs/M.J)

Bonus video:

kurir televizija JEZIVA ISPOVEST BIVŠE LOGORAŠICE! IZBEGLA IZ HRVATSKE NA BICIKLU SA MALOM BEBOM: Tukli su me od 11 do 16, ovo nije moja vilica!