Jedan od sve popularnijih trendova u poslednje vreme je otkrivanje pola deteta, a buudći roditelji redovno pripremaju gala žurke. Jedan ovakav događaj, razljutio je brojne korisnike društvenih mreža i to zbog reakcije roditelja da će dobiti ćerku.

Roditelji, koji već imaju dve ćerke, organizovali su žurku povodom otkrivanja pola njihovog trećeg deteta. Bili su vidno uzbuđeni, dok su čekali da li će se nebom oriti plavi ili ružičasti dim. Majčina reakcija kada je počeo da izlazi roze dim je mnoge šokirala, ali i razljutila.

otkrivanje pola deteta
printscreen/x/CatholicSupermatsist Roditelji su bili razočarani jer će dobiti još jednu ćerku, posebno majka

Kada je trudna žena videla da će postati mama još jedne ćerke, razočarano i iznervirano je bacila karton od konfeta na pod i jasno pokretima svima stavila do znanja da se nadala i molila da će treći put, ipak, biti dečak. Međutim, želja joj se nije ostvarila.

Njen suprug je bio malo suzdržaniji, ali rekacija majke je napravila pravu buru na društvenim mrežama.

Brojni korisnici društvenih mreža su osudili ponašanje majke i istkali da je poprilično neprimereno, te da nije smela tako da se ponaša u prisustvu dve ćerke. "Pogledaj samo ove dve devojčice, ko da im objasni da su njihovi roditelji hteli sina".

Pojedini su pokušali i da se našale, pa su napisali da je ona sigurno tako odreagovala jer zna da će "i dalje morati da pokušavaju, dok ne dobiju sina". Sa druge strane bilo je i onih koji su takođe navijali da bude dečak, te istakli da nema ničeg lepšeg nego imati i sinove i ćerke.

(Kurir.rs/I.M.)