Na mnogim venčanjima mlada i mladoženja jedno drugo hrane mladenačkom tortom, međutim nekada ta situacija ume da se otme kontroli. Jedan takav primer je i snimak koji kruži društvenim mrežama, na kojoj mladoženja gura mladinu glavu u tortu tokom venčanja. 

Naime, dok je par sekao mladenačku tortu, fotografi i gosti su pokušavali da ovekoveče svaki trenutak, a čini se da je mladoženjina "urnebesna" ideja napravila pravi haos u javnosti.

Gosti su u želji da snime romantičan momenat ovekovečili njegovo nasilno mazanje mlade tortom. Venčanica, šminka, frizura, sve je bilo umazano tortom, a mladoženja se na to smejao grohotom.

Međutim, mlada je i nakon ovog ispada, ostala savršeno mirna i nije napravila scenu, kakvu su mnogi očekivali. Nasmešila mu se iako je "evidentno bilo da je poprilično besna bila".

Agresivno je uzeo ogromno parče torte i bacio ga mladi u lice.

Screenshot 2024-09-16 122054.jpg
printscreen/x/non aesthetic things Mlada nije dala nikakvu reakciju

U komentarima je većina ljudi napisala kako je ovo prvi alarm da se u njemu krije agresivna osoba i kako bi trebalo da traži papire za razvod. Više od 5.000 komenatara doslovno je usijalo mreže, a mnogi su bili zgroženi ovom neprijatnom scenom.

"Neće se lepo provesti na medenom mesecu", "Nikada neću razumeti kako je ovo zabavno nekome. Pa, čekajte ljudi, ona se ceo dan spremala za ovo", "Ovo je ogromno nepoštovanje", bili su samo neki od komentara. 

(Kurir.rs/I.M.)