Bez znanja druge osobe, nije baš najprijatnije i najiskrenije ukoliko koristite neke pametne uređaje i proizvode radi provere. Razumemo da nekada nema drugog rešenja, ali probajte da budete iskreni i da objasnite zašto biste to uradili.


Osim toga, ovakve uređaje jeste pametno imati ako ste negde na putovanju, ili želite da proverite šta se dešava u vašem stanu. Za vašu bezbednost, ove stvarčice uopšte nisu loše.

Špijunska mini kamera A9 je savršeno rešenje za diskretan video nadzor u vašem domu, kancelariji ili bilo gde gde vam je potrebna dodatna sigurnost.


Ova kompaktna i praktična WiFi IP kamera omogućava vam praćenje prostora u realnom vremenu putem aplikacije na vašem pametnom telefonu.

1. špijunska kamera.jpg
promo 

Uz visok kvalitet slike i napredne funkcije, pruža potpunu kontrolu nad video nadzorom, bez obzira gde se nalazite.


Konekcija je jednostavna, omogućavajući kontrolu putem mobilne aplikacije na Android, iOS, Windows i Mac platformama. Pruža jasne i oštre slike i tako imate detaljan pregled snimljenih kadrova, a širok ugao gledanja osigurava da ne propustite nijedan detalj.
Poseduje i infracrveno svetlo koje omogućava video nadzor čak i u potpunom mraku bez vidljivog svetla.
Komunikacija je interaktivna, a ova funkcija omogućava vam da komunicirate sa osobama koje se nalaze ispred kamere, što je idealno za sigurnosne sisteme. Kamera podržava memorijske kartice do 128GB, koje omogućavaju čuvanje snimljenih materijala za kasniji pregled (kartica nije uključena). Kamera može raditi oko 60 minuta na punoj bateriji, ali takođe podržava snimanje dok se puni, što vam omogućava kontinuiran rad. Jak magnet omogućava lako postavljanje kamere na različite površine, čineći je savršenom za diskretan nadzor.

2. špijunska kamera.jpg
promo 

Budite sigurni uz ovu mini kameru i poručite je OVDE jednim klikom po ceni od 1.290 rsd, a možete i pozvati broj telefona 011/4420-502 svakog radnog dana od 9 do 17 časova

Promo tekst