Ljubav ne bira ni vreme, ni mesto, a posebno ne razliku u godinama između partnera. I dok su veze starijih muškaraca sa mladim ženama društveno prihvatljive, u obrnutoj situaciji i dalje važe predrasude.

Kako je ispričao jedan mladi Britanac on je u vezi sa ženom koja je 20 godina starija od njega. Međutim, njemu to ni namjanje ne smeta. Ipak, razlika u godinama pravi jaz u njihovoj ljubavnoj vezi.

"Hoću da je ženim"

Kako je ispričao ovaj mladić za The Sun, ima osećaj da se njegova starija devojka njega stidi.

muskarac-zena-2.jpg
Profimedia 

"Imam 27 godina, a ona 49. Zajedno smo već tri godine i za mene je samo pozitivna činjenica to što je ona zrela i ostvarena žena. Lepa je, samouverena, nezavisna i fantastična u krevetu. Ona je iskusna, tačno zna šta voli, ali i kako da meni ugodi. U početku su moji drugari mislili da je to velika šala. Neki od njih ni danas ne razumeju zašto sam sa njom, a ne sa devojkom mojih godina," rekao je on.

Kako tvrdi ne radi se samo o se*su, odlično se slažu u mnogim stvarima i on planira budućnost s njom, iako je ona oprezna.

"Nikad nisam upoznao ni jednu njenu drugaricu, kao da me se stidi. A nema razloga. Ne izgledam loše, imam dobar posao i svoj dom. Provodimo nekoliko noći u nedelji i svakog vikenda zajedno, ali uvek u mom stanu. Osećam kao da me tera od sebe. Ne mogu da razumem zašto me se stidi. Nikada me nije naterala da se osećam da misli da sam nezreo," dodao je on, a prenela je Republika Srećna.

starija-zena-mladic-kuguar.jpg
Profimedija 

Kako tvrdi on je voli i želi da se oženi s njom, ne vidi nikakav problem, a godine su ionako samo broj.

Kako je objasnio stručnjak za ljubavne odnose u pitanju je samo njen strah.

"Društvo je sklono da osuđuje ovakve veze, ali isto tako postoje i parovi sa izraženom razlikom u godinama koji su izuzetno srećni zajedno. Možda se vaša devojka plaši osude svojih prijatelja zato ne želi da vas upozna s njima, možda je zabrinuta za budućnost ili zaista ne veruje da možete uspeti na duže staze. Šta god da je u pitanju morate otvoreno razgovarati sa njom o svemu što vas muči. Recite joj kako se osećate i zamolite je da bude iskrena," rekao je stručnjak.

(Kurir.rs/J.M.)

 Bonus video:

tiktok/demilucymay_ Razlika u godinama