Za mnoge preljuba predstavlja smak sveta, ali za jednog Britanca je bila ostvarenje snova. Naime, kada je svoju devojku uhvatio u prevari, prvobitni bes ga je brzo prošao i on je shvatio da je ta scena, u stvari, ispunjenje njegove najveće fantazije.

- Ja imam 27, a ona 28, i zajedno smo pet godina. Upoznali smo se na fakultetu od tada smo u vezi. Sve se promenilo pre dve godine kada sam je na jednoj žurki uhvatio u kupatilu u "akciji" sa drugim muškarcem. Bio sam šokiran, ljut, besan, povređen ali i čudno uzbuđen. Nekoliko sekundi sam ih gledao, a onda sam im dao na znanje da sam tu. Posle toga, moja devojka se kajala, krivila je alkohol za sve, i ja sam joj oprostio - priča on i nastavlja:

prevara-preljuba.jpg
Profimedia 

- Međutim, nisam mogao da prestanem da mislim o onome što sam video. Par meseci kasnije sam rekao devojci da mi ne smeta da ona vodi ljubav s drugim, pod uslovom da ja mogu to da gledam. Ona je bila iznenađena, ali je priznala da joj se sviđa ideja. Počeli smo da obilazimo barove i tražimo odgovarajućeg partnera. Prvi put kada je vodila ljubav s drugim muškarcem preda mnom, bila je pomalo stidljiva, ali se potom oslobodila naročito kada je videla koliko ja uživam.

- Problem je u tome što se osećam posramljeno zbog ovoga. Zabrinut sam zato što nisam siguran da je moj fetiš normalan i da će uništiti našu vezu.Takođe, bojim se da bi ona mogla da se zaljubi u nekog od tih muškaraca - zaključio je Englez.

prevara-preljuba-svadja-par.jpg
Profimedia 

Odgovor terapeuta:

Vaš fetiš nije toliko neobičan kao što vi mislite, i mnoge muškarce uzbuđuje pomisao da drugi muškarac ima odnose da njihovom partnerkom.

Ali, kao što ste se uverili, ostvarenje fantazija nosi veliki rizik. Morate da iskreno razgovarate sa njom, i postavite jasne granice. Moguće je da i nju brinu slične stvari kao i vas, ili se ona možda plaši da ćete je ostaviti ako ne pristane na takve odnose, prenosi The Sun.

(Kurir.rs/Republika/J.M.)

 Bonus video:

TikTok/desiree.white Žena se udala za kuma na svom venčanju