Milica Polskaja, jedna je od najpopularnijih infulenserki, koja neretko šokira javnost svojom otvorenošću.

Ova Nišlijka godinama je u braku sa milionerom iz Kazahstana koga krije od javnosti, a otvoreno je govorila i o njihovom seksualnom životu, otkrivši koliko puta imaju intimne odnose.

Neumesno pitanje

Na svom Instagram profilu, nedavno je dobila neumesno pitanje, te je odlučila da odgovori snimivši video. Budući da nema dlake na jeziku i da otvoreno govori o svemu, jedan korisnik, odnosno korisnica bila je inspirisana da je pita:


"Koliko si partnera imala do sada?", a onda joj je Milica odgovorila.


- Ovo pitanje da dobijem od žene, odnosno devojke? Šta je sa vama devojke? Toliko mi tražite mane? Znam da sam savršena, ali... Sve i da vam otkrijem ne biste verovali, zato što broj nije veliki - rekla je Milica u svom videu.

Mnogi korisnici su pozdravili Miličin odgovor istakavši da je ovakvo pitanje neprimereno u bilo kom obliku.

Ima petoro dece

Inače, Milica se porodila pre par meseci, te na svet donela ćerku Elizabetu, a svoju liniju je dovela do savršenstva. Mnogi su pohvalili njen izgled istakavši da izgleda kao da se nikada nije ni porodila.

"Je l' moguće da ova žena rodi peto dete i da i dalje ovako dobro izgleda nakon porođaja?!Skidam kapu, svaka čast", "Da li bi podelila šta jedeš? Ja se ugojila strašno, a samo imam jedno", "Mašala, lepo izgledaš", samo su neki od komplimenata na račun Miličinog izgleda.

Krila trudnoću

milica-polskaja-trudna-5-put-foot-instagram.jpg
Printscreen/Instagram/mmm_still_limited_edition 

Takođe, Milica je krila trudnoću sve dok se nije porodila. Tada je objavila da je u drugom stanju, da bi iznenada samo objavila video sa bebom i sve oduševila.

(Kurir.rs/I.M.)