Da li vam je frižider često pretrpan i neuredan, a namirnicama često ističe rok jer stoje zatrpane drugim namirnicama? Sa višenamenskim dodatnim fiokama za frižider, rešenje je jednostavno! Ove fioke pružaju savršenu organizaciju i optimalno iskorišćavanje prostora u frižideru – pogledajte ih OVDE.


Ušteda prostora i maksimalna preglednost


Dizajnirane kako bi se jednostavno montirale ispod standardne police, ove fioke omogućavaju lako skladištenje voća, povrća, jaja, sira, i ostalih namirnica. Više ne morate da gurate proizvode jedne preko drugih – fioke stvaraju dodatni prostor i čine prostor u frižideru bolje iskoristivim!


Praktičnost na prvom mestu


Zaboravite na pretrpavanje i neuredne police. Višenamenske fioke su fleksibilne, izdržljive i napravljene od visokokvalitetnih materijala. Njihov jednostavan dizajn omogućava brzo i veoma lako čišćenje.


Naručite višenamenske dodatne fioke za frižider danas OVDE ili pozivo na 011/6 888 999 i pretvorite vaš frižider u funkcionalan, uredan i organizovan prostor!

organizeri.jpg
Promo 



Ovaj proizvod je savršen za manje frižidere gde je prostor ograničen. Podesite ih prema svojim potrebama – koristite ih za čuvanje užina, voća, povrća. Višenamenske fioke mogu da se koriste ne samo u frižideru, već i kao dodatak na drugim mestima u kući, za čuvanje raznoranih sitnih predmeta.


Neka vaš frižider uvek izgleda uredno i organizovano. Fioke su savršen dodatak koji će vas spasiti od svakodnevnog nereda, a ujedno vam omogućiti da efikasnije koristite hranu i smanjite bacanje.


Naručite višenamenske dodatne fioke za frižider danas OVDE ili pozivo na 011/6 888 999 i pretvorite vaš frižider u funkcionalan, uredan i organizovan prostor!

Promo